Maanantaina 3.6. täpötäydelle Hartwall Areenalle soittaneen KISSin rumpali Eric Singer antoi ennen keikkaa haastattelun Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäselle.

Eric Singer liittyi alun perin bändin riveihin 90-luvun alussa, jonka jälkeen mies oli poissa yhtyeen vahvuudesta KISSin palattua yhteen alkuperäiskokoonpanoonsa vuonna 1996.

Singer kuitenkin palasi bändiin vuonna 2004 ja veti kasvoilleen originaalirumpali Peter Crissin tutuksi tekemän kissamaskin. Pesti on mitä ilmeisimmin pysyvä, sillä KISS-pomot Gene Simmons ja Paul Stanley ovat useaan otteeseen painottaneet nykyisen kokoonpanon (Simmons-Stanley-Singer ja soolokitaristi Tommy Thayer) olevan ”se lopullinen”.

Hiljattain Simmons ja Stanley ovat useaan otteeseen todenneet, että KISS saattaisi jatkaa tulevaisuudessa ilman yhtään alkuperäistä jäsentä. Eric Singerin mukaan tulevaisuus on avoin, eikä hän oikein tiedä, mitä KISSille tulee tulevaisuudessa tapahtumaan.

Kuuntele alta haastattelupätkä, jonka alussa Singer puhuu kipeänä soittamisesta, sekä kertoo ajatuksiaan yhtyeen jatkosta:

Kuuntele haastattelupätkä, jossa Singer muun muassa muistelee aiempia Suomen-vierailujaan ja paljastaa ovatko jäsenet oikeasti ystäviä keskenään:

(Radio Nova)

Kommentit Näytä

Uusi kommentti