Suomen artistikaartin kirkkain miestähti Cheekin uusi single on saanut kovan vastaanoton. Viikon aikana Timantit on ikuisia -singleä on streamattu yli 444 000 kertaa. Tämä veti Cheekin Spotifyssa uudelle tasolle!

Timantit on ikuisia -kappale on noussut Spotifyssa maailmanlaajuiselle Global-listalle. Kyseessä on Spotifyn julkaisema lista, mikä kokoaa paremmuusjärjestykseen koko palvelun streamatuimmat kappaleet maailmassa. Cheekin uutuushitti on juuri nyt (23.8.) maailman 100. kuunnelluin kappale!Kyseessä on kova saavutus, sillä lähes kaikki listan muut kappaleet ovat isoja kansainvälisiä hittejä ja laulettu englannin kielellä.

Cheekilla menee muutenkin lujaa. Timantit on ikuisia on tällä hetkellä single-, download-, Spotify- ja iTuneslistan sijalla yksi. Biisi nousi myös ensimmäisellä radiolistaviikollaan suoraan sijalle 9. Tämä on Cheekin uran korkein sijoitus. Youtubessa video ylitti miljoonaa katselukertaa neljässä päivässä.

Cheekin uran kymmenes albumi Kuka muu muka julkaistaan 20.syyskuuta. Räppäri nähdään kahdella loppuunmyydyllä jäähallikeikalla Helsingissä 21. -22.syyskuuta.(Radio Nova, Spotify)

Kommentit Näytä

Uusimmat ensin   Vanhimmat ensin

Kommentit 1-10 (66)

Uusi kommentti
Cheeksucks
Täyttä kuraa koko Cheek. Mutta suomalaisethan on niin helppo saada mukaan kaikkeen paskaan kun vain tarpeeksi paljon hypetetään mediassa, typerä lammaskansa.
Asiaton viesti?
s.Ornell
Aivan täyttä sontaa. Cheek on siis niin täynnä itseään, nyt se luulee saavansa stadionin täyteen.

Floppi.
Asiaton viesti?
faktatyyppi
kuule jos joku ei tukää cheekistä ni pitäkää turpanne kiinni ei tarvi kuule jauhaa paskaa älkää sitte kommentoiko jos ette tykää se on siinä missä muutki ei tarvii haukuu toisii jos ette tykää
Asiaton viesti?
Cheekittäjä
Cheek on kyllä tois hyvä. Aijon ostaa sen levynkin! Aikooko joku ostaa Cheekin levyn???
Asiaton viesti?
eder
10.000 varhaisteinityttöä kuuntelee tuota kukin 45 kertaa niin se on siinä. Enpä nyt sanoisi että mitenkään mahdoton temppu.
Asiaton viesti?
totuus
Jos jengi etsii biisiä Spotarista eikä sitä löydy, lähtee tämä Cheekin biisi automaattisesti soimaan. Siinä syy...
Asiaton viesti?
perkele
En ole kyseistä kappaletta vielä kuullut ja toivottavasti en koskaan kuulekaan. Jokaisella on oma mielipiteensä. Kyllä dissaajatkin saavat yhtä lailla tulla mielipiteensä ilmaisemaan.

Muistakaapa tämä: Kaikkia ei voi miellyttää. Vaikka media niin kovasti kutsuukin Poskea koko kansan suosikkiräppäriksi.

30 jo mittarissa. Luulisi jo hieman aikuistuvan.

Hävettää kyllä niiden puolesta, jotka ihan tosissaan fanittavat kyseistä räppäriä. Anteeksi, tarkoitan "räppäriä".

Älkää nyt vetäkö hernettä neniinne.
Asiaton viesti?
Yeeehaaa!
Jos jokin tuotos/tekele saa kriittistä palautetta, jotkut ottavat sen hyvin henkilökohtaisesti ja henkilöönmenevänä vaikkei kyseessä olisikaan henkilökritiikki.
On se niin kummastuttavan mielenkiintoinen ilmiö että silloin joku yleensä saa entistä enemmän ihailijoita. The underdog-syndrome?
Jos joku sanoo että jokin haisee sonnalle niin eihän se tarkoita että se vääntelevä lehmä on sitä löysää itseään ja etteikö samaisesta lehmästä voisi juoda sen maitoa kuitenkin, mut jostain syystä kärpäset kovasti vihastuvat jos sanoo sontaa paskaksi. Varmaan ihan hiano mies tuo cowboy, vaikka sämpleristä ja suusta tuleva onkin.... sellaista bigbrothertasoa....
Asiaton viesti?
Ei ummarra
hassuu, en tykkää muistakaan biiseistä, mutta niiden kohdalla olen valmis myöntämään, että niissä on edes jotain mistä joku voisi kenties tykätä.. tämän kohdalla en osaa sitä edes kuvitella: ihan hirveetä skeidaa.
Asiaton viesti?
Jes jes joo
Helppoohan toi on raidata Kanyen yms. jo valmiiks sämpläämillä biiseillä.
Asiaton viesti?