Tuomas Enbuske syö ja laittaa kohutun kääretortun laboratorioon televisiossa perjantaina!

28.11.2012 09:06 -

Kaarina Parviainen Vilppulasta hankki kuvan kääretortun vuonna 2007 joulukuussa. Torttu on ulkonäöltään kuin uusi edelleen, vaikka ostosta on aikaa viisi vuotta, kirjoittaa KMV-lehti sivuillaan.

Vilppulalaisen Kaarina Parviaisen mies haki valmiskääretortun kaupasta varmuusvaraksi joulukuussa 2007. Parasta ennen päivämääräksi oli merkitty 17. tammikuuta 2008.

- Alkuun jo katsottiin, että siinä on noita E-aineita 13, että ei varmaankaan tule syötyä ja niinhän siinä kävi, Parviainen kertoi lehden haastattelussa.

- Päätin että heitän sen pois vasta kun se alkaa muuttua. Sellaista ei ole vielä tapahtunut. Kuori on hieman repeillyt, mutta ulkoisesti torttu näyttää aivan syötävältä, kertoo Parviainen. Joulukuussa torttu viettää kaupasta haun 5-vuotispäiväänsä.

Nyt asiaa lähtee selvittämään Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew perjantain talkshowssa Subilla, sillä torttu on matkalla Helsinkiin.

Tuomas Enbuske aikoo perjantaina avata vakuumin suorassa lähetyksessä ja haukata tätä ulkoisesti freshinä pysynyttä leivonnaista E-koodeja ja ikää kaihtamatta. Samalla torttu lähetetään laboratorioon tarkempiin tutkimuksiin, joiden tulokset julkaistaan myöhemmin.

Perjantaina 30.11 Enbuske & Linnanahde Crew -vieraina nähdään Harry & Joel Harkimo, Sofi Oksanen ja Carl Haglund.

Enbuske & Linnanahde Crew talkshow Subilla perjantaina klo 21

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat