Sari Seppälä suojelee tosiystäviään "leijonaemon lailla"

13.02.2014 09:49 -

Radio Novan Konttorin ääni toivoo, että ystävänpäivästä ei tulisi pelkästään romanttista juhlaa Valentine's Dayn malliin, vaikkei illallisessa kynttilänvalossa sinänsä mitään vikaa olekaan.

Sari Seppälä kertoo olevansa tosi ystäville kuin leijonaemo.

– Se kaatuu ajoittain omaan nilkkaan. Kun puolustan ystävää kaikesta huolimatta ja sitten tulee ehkä puolustettua "vääriä" asioita puolustuksen ja suojeluvietin lyödessä päälle ennen kuin ehdin ajatella kokonaiskuvaa. Saattaa sitten saada kuraa omille silmilleen, kun en selvitellyt asioita vaan uskoin sokeesti, kertoo Seppälä.

– Toisaalta olen ystävieni mielestä harvinainen siinä mielessä, että sanon totuuden. En lähde vain komppaamaan, vaan sanon asioita, joita  ystävän pitää kuulla,vaikka tämä ei haluaisikaan. Annan näkökulmaa.

Sari toivoo ystäviltään samanlaista suoruutta. – Toivon, että he avaisivat minulle myös toisia näkökulmia silloin, kun itse painin jonkun elämä- tai ihmissuhdeongelman kanssa laput silmillä. Eli näen vaan yhden polun - mutta silti tuomitsematta tai yrittämättä vaikuttaa päätökseeni. Tosi ystävältä haluan ehdotonta luotettavuutta, kavereilta taas iloa ja hauskaa seuraa.

Pitäisikö ystävänpäivän olla Suomessakin romanttisempi päivä "Ameriikan malliin"?

– Olisihan se kiva joskus saada Valentine's Day - kutsu joltakin komealta mieheltä: syömään ja romanttisille deiteille, saada kokea olevansa Nainen isolla ännällä! Mutta en silti haluaisi,että kaveruus- ja ystävyyspointti päivästä häviäisi. Ehkä niin, että kukin taaplaa tyylillään. Jos päivä muuttuisi vain rakastavaisten päiväksi, se olisi sinkuille aika ahistavaa, päättää juontaja.

Ystävänpäivää vietetään perjantaina 14. helmikuuta.



Sari Seppälän ja Annika Metsäkedon Konttori Radio Novan taajuudella ma-to klo 10-14.

(Radio Nova)

Kuvat: Shutterstock, Radio Nova

Kilpailut

Uusimmat