Kiinnostaako virtuaalipartneri? Kiinassa voi tilata kumppanin kolmella eurolla

14.11.2014 22:10 -

Netistä voi nykyisin ostaa lähes mitä tahansa. Kiinassa sieltä voi nyt tilata itselleen myös virtuaalisen tyttö- tai poikaystävän. Radio Novan Shangain kirjeenvaihtaja Linda Ma kertoo, miten virtuaalikumppanihomma toimii.

Kiinan suurimman nettiostossivuston Taobaon puitteissa toimii useampikin virtuaalikumppanipalvelu. Homma toimii niin, että asiakas ensin rekisteröityy palveluun haluamakseen ajaksi ja maksaa sen mukaan. Virtuaalikumppanin saa noin kolmella eurolla vuorokaudeksi.

–Asiakas voi valita listalta eri kumppanityypeistä itselleen sopivimman.  Kun valita on tehty, virtuaalikumppani soittaa, tekstaa ja chattaa asiakkaalle sovittuina aikoina, jotka voivat olla mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Useimmat haluavat ainakin herätys- ja hyvänyönpuhelun sekä chattailua iltaisin, kertoo Radio Novan kirjeenvaihtaja Linda Ma.

Virtuaalikumppanin kanssa voi jutella melkein mistä tahansa, mutta mitään eroottista ei näihin viesteihin ja puheluihin saa sisältyä.

–Virtuaalikumppanilta ei myöskään saa kysellä tämän oikeita henkilötietoja tai pyytää valokuvia. Useimmat virtuaalikumppaneina toimivat ovat opiskelijoita tai toimistotyöntekijöitä, jotka saavat hommasta pientä sivutuloa.

Millaisia virtuaalikumppaneita asiakkaat haluavat? Ketkä näitä virtuaalikumppanipalveluita käyttävät? Millainen on tyypillinen asiakas? Kuuntele Linda Man raportti alta.

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat