Kuva: Jana Machackova-Oey

Rakastettu Heinähattu ja Vilttitossu -elokuva tulee taas - katso ensimmäinen tiiseri

15.10.2023 20:15 - Sanni Seppä

Elokuva ilmestyy ensi talvena.

Heinähattu, Vilttitossu ja kana -elokuvasta on julkaistu nyt ensimmäinen maistiainen tiiserin muodossa. Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen lastenkirjaan, joka jäi yhdeksi heidän viimeisistä yhteisistä kirjoistaan sekä viimeiseksi yhteiseksi elokuvakäsikirjoituksekseen. 

Heinähatun ja Vilttitossun rooleissa nähdään sisarukset Eedla ja Klaara Höglund. Aikuisten rooleissa nähdään edellisistä Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvista tutut näyttelijät: Niina Lahtinen ja Joonas Nordman vanhempina sekä Janne Kataja ja Lari Halme Isonapa ja Rillirousku -poliiseina. Naapurin neitejä Halise ja Helga Alibullenia näyttelevät edelleen Krisse Salminen ja Pirjo Heikkilä.

Elokuvassa nähdään uusien roolien parissa myös Kaisa Hela, Ernest Lawson ja Ella Rönkkö ja mukana seikkailuissa ovat tällä kertaa myös Anita-kana ja Cynthia-kana. Elokuvan ohjaa Reetta Aalto.

"Draamassa on viisi jännitteistä kaksikkoparia: Heinähattu ja Vilttitossu, heidän vanhempansa Hanna ja Matti, kylän konstaapelit Isonapa ja Rillirousku, naapurin sinkkusiskokset Helga ja Halise sekä Anita-kana ja etsintäkuulutettu Cynthia-kana. Päähenkilöt joutuvat muutaman päivän aikana väärinkäsitysten ja takaa-ajojen pyörteisiin", Tiina Nopola kertoo tarinan henkilöistä.

Elokuva ilmestyy elokuvateattereihin talvilomilla 2024 ja ensi-iltaan 16.2.2024.

Voit katsoa elokuvan tiiseri alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Vain elämää: Jouni Hynynen kertoo vaikeimmasta esiintymisestään - "Siitä ei tullut mitään"

Lue myös: Kotimainen uutuuselokuva niittää tunnustusta kansainvälisillä elokuvajuhlilla

Lue myös: Netflixin uusi draamaelokuva herättää odotuksia - "Mahtava näyttelijäkaarti"

Kilpailut

Uusimmat