Kuva: AOP

Reese Witherspoon avoimena Fear-elokuvan intiimikohtauksesta: "Se ei ollut erityisen hyvä kokemus"

13.07.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi

Reese Witherspoon tähditti vuonna 1996 ilmestynyttä Fear-elokuvaa yhdessä Mark Wahlbergin kanssa.

Näyttelijä Reese Witherspoon, 47, muistelee Harper's Bazaar -julkaisun haastattelussa epämukavia hetkiä James Foylen ohjaaman Fear-elokuvan kuvauksissa. Witherspoonin kanssa elokuvan pääosassa nähdään Mark Wahlberg, 52.

Intiimikohtauksen kuvaaminen sai Witherspoonin taannoin tuntemaan olonsa epämukavaksi. Kyseisessä kohtauksessa Witherspoonin ja Wahlbergin näyttelemät hahmot Nicole ja David harrastavat seksiä vuoristoradan kyydissä.

- Minulla ei ollut kontrollia tilanteessa, Witherspoon muistelee kohtausta, jossa hänen hahmonsa kuvataan saamassa orgasmin.

Witherspoon kertoo pyytäneensä voida käyttää stunt-näyttelijää intiimikohtauksissa.

- Käsikirjoituksessa ei käynyt selvästi ilmi, että niin tulisi tapahtumaan. Joten uskon, että ohjaaja ajatteli kohtauksen itsekseen ja kysyi sitten kuvauksissa, tekisinkö kohtauksen. Vastasin kieltävästi, näyttelijä paljastaa.

- Se ei ollut erityisen hyvä kokemus, Witherspoon summaa.

Yli kaksi vuosikymmentä tapahtumien jälkeen näyttelijä toteaa, ettei kokemus ollut traumatisoiva, mutta se vaikutti hänen ajatuksiinsa.

- Se sai minut ymmärtämään paikkani elokuvanteossa. Se oli yksi niistä tapahtumista, joka sai minut haluamaan  tehdä muutoksia. Halusin myös kertoa tarinoita naisten näkökulmasta miehisen näkökulman sijasta, näyttelijä pohtii.

Witherspoon on voittanut urallaan parhaan naispääosan Oscar-palkinnon vuonna 2006 roolistaan Walk the Line -elokuvassa.

Lue myös: Juuri eronnut Reese Witherspoon yhdistettiin jo urheilutähteen - osapuolet ottavat kantaa

Lue myös: Reese Witherspoon eroaa 12 vuotta kestäneestä avioliitostaan

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat