Kuva: AOP

Kuka on Al Pacinon yli 50 vuotta nuorempi naisystävä Noor Alfallah?

31.05.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi

Näyttelijä Al Pacinon puoliso Noor Alfallah työskentelee elokuva-alalla ja hänet on yhdistetty romanttisesti niin muusikko Mick Jaggeriin kuin miljardööri Nicolas Berggrueniin.

Hiljattain maailmalle levisi tieto näyttelijä Al Pacinon, 83, ja hänen puolisonsa Noor Alfallahin, 29, tulevasta perheenlisäyksestä. Yli 50 vuotta Pacinoa nuorempi Alfallah ei ehkä ole julkisuudesta tuttu nimi, mutta hän on viihtynyt vuosien ajan maailmantähtien seurassa.

Alfallah ja Pacino nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä huhtikuussa 2022, kun pariskunta poistui yhdessä ravintolasta. Alfallah ja Pacino nähtiin myös näyttelijä Jason Momoan Instagramiin jakamassa kuvassa taidegallerian avajaisista. 

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Suhde Mick Jaggerin kanssa

Alfallah on aiemmin ollut suhteessa muun muassa The Rolling Stones - yhtyeen laulajana tunnetun muusikko Mick Jaggerin, 79, kanssa. Suhteen kerrotaan kestäneen noin vuoden ajan. 

Erottuaan Jaggerista Alfallahin kerrotaan olleen suhteessa miljardööri Nicolas Berggruen, 61, kanssa. 

Alfallah on nähty illallistamassa niin ikään näyttelijä Clint Eastwoodin, 93, kanssa, mutta Alfallah on kiistänyt suhteen. 

- Välillämme ei ole suhdetta. Olemme perhetuttuja ja perheeni oli myös siellä, Alfallah kommentoi Daily Mail -julkaisulle vuonna 2019.

Työskentelee elokuva-alalla

Viihdesivusto Page Six kertoo Alfallahin olevan varakkaasta perheestä. Hänen kerrotaan työskentelevän elokuva-alalla. Alfallah on toiminut tuottajana muun muassa vuonna 2019 ilmestyneessä La Petite Mort -lyhytelokuvassa, sekä vastaavana tuottajana vuonna 2018 ilmestyneessä Brosa Nostra -elokuvassa. Hän on työskennellyt myös Insterstellarin sekä Kuikka hukata kundi 10 päivässä tuotannoissa. 

Elokuva-alan tutkinto

Alfallah on opiskellut elokuva-alaa Etelä-Kalifornian yliopistossa (USC) sekä Kalifornian yliopistossa (UCLA). 

Lue myös: Al Pacino ja Noor Alfallah odottavat lasta - raskaus edennyt jo pitkälle

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat