Kuva: AOP

Madonna reagoi veljensä kuolemaan kauniilla päivityksellä - "Räjäytit mieleni"

28.02.2023 16:15 - Iiro Myllymäki

Anthony Ciccone menehtyi 66-vuotiaana.

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että poptähti Madonnan, 64, isoveli Anthony Ciccone on menehtynyt 66-vuotiaana. Miehen kerrotaan menehtyneen perjantaina 24. helmikuuta. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Nyt Madonna on reagoinut suru-uutiseen sosiaalisessa mediassa. Nainen on jakanut mustavalkoisen kuvan itsestään ja sisaruksistaan Instagramin tarinat-osiossa. Kuvan yhteyteen Madonna on kirjoittanut tekstin, jossa hän kiittelee Anthonyn esitelleen hänelle monta tärkeää ihmistä ja ajattelumallia. Mukana on muun muassa jazzmuusikoita ja runoiijoita.

Kiitos, että räjäytit mieleni nuorena tyttönä, kun esittelit minulle Charlie Parkerin, Miles Davisin, buddhalaisuuden, taolaisuuden, Charles Bukowskin, Richard Brautiganin, Jack Kerouacin ja laatikon ulkopuolelta laajasti ajattelemisen”, Madonna luettelee.

”Kylvit monta tärkeää siementä”, Madonna jatkaa.

Madonnalla on yhteensä seitsemän sisarusta, joista Anthony oli vanhin.

Anthony Ciccone kärsi elämänsä aikana muun muassa alkoholismista. BBC kirjoittaa, että hänen kerrottiin olleen kodittomana monta vuotta ja eläneen eräässä kohtaa sillan alla. Anthonyn menehtymisestä kertoi ensin Madonnan siskon Melanie Cicconen puoliso Joe Henry Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Madonnan veli Anthony Ciccone on kuollut

Lue myös: Madonna jakoi kuvan kasvoistaan - "Katsokaa, kuinka söpö olen, kun turvotus on laskenut"

Lähteet: Metro, BBC

Kilpailut

Uusimmat