Kuva: AOP

Fanin näyttämä kuva sai Adelen kyynelehtimään keikalla - "Olen niin pahoillani"

02.02.2023 17:15 - Iiro Myllymäki

Supertähti herkistyi esiintyessään Las Vegasissa.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Artisti Adele, 34, murtui kyyneliin kesken keikkansa nähtyään kuvan erään katsojan kännykästä. Adele kertoi Las Vegasin -keikalla näkemästään itkien omistettuaan Someone Like You -hittinsä kyseiselle fanille. Asiasta uutisoi muun muassa Metro.

Adele käveli keikalla yleisön seassa ja näki miesfanin pitelevän puhelintaan, jossa hän arveli näkyvän kuvan tämän edesmenneestä vaimosta. Hän lauloi samalla When We Were Young -kappaletta. Adele kertoi asiasta yleisölle välispiikissään.

- Tuolla oli mies, joka piteli puhelintaan ylhäällä. Luulen, että hänen vaimonsa oli kuvassa enkä usko, että vaimo on täällä enää ja se kosketti minua, Adele sanoi yleisölle.

Adele tajusi miehen näyttämän kuvan merkityksen vasta palattuaan lavalle.

- Olen niin pahoillani menetyksestäsi. En tajunnut, mitä kuvassa oli ennen kuin pääsin jo takaisin tänne, Adele jatkoi.

TikTokissa jaetulla videolla näkyy materiaalia tilanteesta, jossa vanhempi mies näyttää Adelelle kuvaa. Videon voi katsoa alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

@adeleaccess A very special moment from Adele’s concert this past Friday ♥️ #adele #weekendswithadele #adelevegas #adelelive #someonelikeyou #whenwewereyoung ♬ Someone Like You - Adele

Adele esiintyy parhaillaan Las Vegas -konserttien sarjassa. Aiemmillakin keikoilla on koettu avoimia ja koskettavia hetkiä ja Adele on esimerkiksi avautunut terapiassa käynnistä. Hän kertoi taannoin yleisölle aloittaneensa terapian uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Adele sanoi käyneensä jopa viidessä terapiasessiossa päivittäin, kun hän kävi läpi avioeroaan lapsensa isästä Simon Koneckista. Pari erosi vuonna 2019.

Lue myös: Adele kertoo kärsivänsä pahoista iskiaskivuista - "Minun täytyy taapertaa"

Lue myös: Adele kertoo käyvänsä jälleen terapiassa - "Minun täytyi aloittaa"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat