Kuva: AOP

Cher jakoi ihania yhteiskuvia nuoren rakkaansa kanssa - ottiko samalla kantaa kihlaushuhuihin?

02.01.2023 23:15 - Iiro Myllymäki

Cher seurustelee 40 vuotta nuoremman Alexander "AE" Edwardsin kanssa.

Musiikkilegenda Cher, 76, on jakanut suloisia yhteiskuvia uuden rakkaansa Alexander ”AE” Edwardsin, 36, kanssa. Kuvat on otettu uuden vuoden juhlinnoista. Ensimmäisessä Cherin Twitteriin jakamassa kuvassa Edwards pussaa naista poskelle. Toisessa kuvassa Cher katsoo romanttisesti miesystäväänsä.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Molemmissa kuvissa Cherin vasemman käden keskisormessa komeilee näyttävä sormus.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Kyseessä on ilmeisesti sama sormus, josta Cher jakoi kuvan joulupäivänä. Tuolloin naisen fanit alkoivat spekuloida, ovatko Cher ja Edwards menneet kihloihin.

”Olen sanaton, Alexander AE”, Cher kirjoitti kuvan yhteyteen.

Myöhemmin nainen jakoi vielä saman kuvan tekstillä, jossa sanoi jakaneensa kuvan vain, koska hänen miesystävällään on siinä niin hienot kynnet.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Tuoreiden yhteiskuvien voi tulkita vastaavan kihlaushuhuihin, sillä sormus on kuvissa näyttävästi esillä, mutta se ei ole vasemmassa nimettömässä.

Cher vahvisti olevansa suhteessa levy-yhtiö Def Jam Recordsissa työskentelevän Edwardsin kanssa marraskuussa. Parin 40 vuoden ikäero on herättänyt paljon huomiota ja keskustelua. Cher on puhunut suhteesta Kelly Clarksonin talk show -ohjelmassa.

- Onhan se paperilla hieman naurettavaa, mutta tosielämässä tulemme erittäin hyvin toimeen. Hän on upea, Cher kehui kumppaniaan.

Lue myös: Cher vahvistaa suhdehuhut - seurustelee 40 vuotta nuoremman musiikkituottajan kanssa

Lue myös: Cherin äiti Georgia Holt on kuollut - "Äiti on poissa“

Lähteet: People, People

Kilpailut

Uusimmat