Kuva: Nelonen

Christoffer Strandberg jätti Putouksen, syy paljastui nyt - "Rohkeampi ja villimpi Christoffer"

30.11.2022 10:45 - Iiro Myllymäki

Christoffer Strandberg saa oman ohjelmansa Nelosella.

Christoffer Strandberg, 33, kertoi viime viikolla lopettavansa Putouksen juontajana kahden kauden jälkeen. Tuolloin mies kommentoi MTV Uutisten haastattelussa, että hänelle tarjoutui mahdollisuus toteuttaa pitkäaikainen unelmansa töiden suhteen ja tästä syystä hän päätti jättää Putouksen. Nyt on selvinnyt, mistä unelmasta oli kyse.

Strandberg alkaa luotsata omaa ohjelmaansa Nelosella. Christoffer Strandberg Show on keväällä alkava viihdeohjelma, jossa Strandberg kutsuu ajankohtaisia vieraita studioonsa.

- Oman ohjelman tekeminen on ollut tv-urani suurin unelma. Kun Nelonen lähestyi minua mahdollisuudella toteuttaa tuo unelma, tajusin että nyt jos koskaan on pakko uskaltaa ja heittäytyä. Saan yhdessä huikean tiimini kanssa luoda jotain täysin uutta ilman tiukkoja formaattirajoja, Strandberg kommentoi.

Näyttelijä-juontaja painottaa, että kyseessä ei ole perinteinen talk show, vaan kokonaisvaltainen viihdeohjelma, jossa yllätyksiltä ei säästytä.

- Tässä show’ssa nähdään rohkeampi ja villimpi Christoffer. Aion valjastaa ja haastaa kaiken osaamiseni ohjelman juontajana, isäntänä, koomikkona ja näyttelijänä. Tätä ohjelmaa tehdään samalla tavalla kuin järjestän juhlia: teen kaikkeni, jotta vieraat viihtyvät – eikä missään säästellä. Yleensä myöskään yllätyksiltä ei vältytä, Strandberg sanoo.

Ohjelmasta kerrotaan, että siinä ei nähdä perinteisiä haastatteluja eikä show’n vetäjä kysele niitä kaikkein ilmeisimpiä kysymyksiä vierailtaan. Christoffer Strandberg Show alkaa Nelosella ja Ruudussa maaliskuussa.

Strandberg nähtiin Putouksessa näyttelijänä kolmella kaudella, minkä jälkeen hän toimi juontajana kahdella kaudella. Mies on nähty myös muun muassa Masked Singer Suomi -ohjelmassa vakiokasvona arvuuttelemassa maskien takana olevia osallistujia. Tällä hetkellä näyttelijä tähdittää Kulkuset kulkuset -jouluelokuvaa.

Lue myös: MTV: Christoffer Strandberg lopettaa Putouksen juontajana - "Harmittaa lähteä"

Lue myös: Christoffer Strandberg jakoi huvittavan päivityksen autokolaristaan - "Loukkaantui Lexuksen nenä ja mun ylpeys"

Kilpailut

Uusimmat