Kuva: AOP

Jennifer Aniston avautuu ensimmäistä kertaa lapsettomuudestaan: "Se juna meni jo"

10.11.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kertoo tehneensä kaikkensa, jotta olisi tullut raskaaksi. Median spekulaatiot satuttivat häntä.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 53, avautuu ensimmäistä kertaa siitä, miten yritti vuosia sitten tulla raskaaksi siinä onnistumatta. Naisen lapsettomuudesta on spekuloitu paljon vuosien varrella.

- Yritin tulla raskaaksi. Se oli haasteellinen tie minulle, Aniston sanoo Allure-lehden haastattelussa.

Hän kertoo, että vuosikausien spekulaatiot hänen mahdollisesta lastenhankinnastaan harmittivat häntä. Aniston teki kaikkensa, jotta olisi saanut lapsen.

- Kävin koeputkihedelmöityshoidossa, join kiinalaista teetä, tein kaikenlaista. Olisipa joku kehottanut minua pakastamaan alkioni. Sellaista ei vain ajattele, joten tässä sitä ollaan. Se juna meni jo, Aniston toteaa.

Hän kuitenkin kertoo, ettei kadu mitään ja on sinut lapsettomuutensa kanssa.

- Tunnen itse asiassa helpotusta, koska enää ei tarvitse miettiä, että ”pystynkö, ehkäpä”. Sitä ei tarvitse ajatella enää.

Artikkelissa ei määritellä tarkemmin, milloin Aniston on käynyt lapsettomuushoidoissa, mutta siitä on jo ”useita vuosia”.

Syytettiin itsekkääksi

Anistonista liikkui julkisuudessa pitkään huhuja, että hän ei vain halua lapsia ja on valinnut uran äitiyden sijaan. Näyttelijä kertoo, että häntä pidettiin itsekkäänä.

- Sanottiin, että välitän vain urastani. Luoja paratkoon, jos nainen on menestynyt eikä hänellä ole lasta. Sanottiin, että aviomieheni jätti minut ja avioliittomme päättyi, koska en suostunut antamaan hänelle lasta. Se oli silkkaa valetta, Aniston sanoo.

Tällä nainen todennäköisesti viittaa ex-mieheensä Brad Pittiin, jonka kanssa hän erosi vuonna 2005 viiden vuoden liiton jälkeen. Aniston on ollut naimisissa myös Justin Therouxin kanssa vuosina 2015–2017.

Aniston ärähti jo vuonna 2016 median pakkomielteisistä raskausspekulaatioista ja vatsan seudun tarkkailusta. Nainen kirjoitti aiheesta esseen Huffington Postille. Hän otti kantaa naisten esineellistämistä ja ulkonäön syynäämistä vastaan ja puhui yhteiskunnan odotuksista naisia kohtaan.

”Olemme täysinäisiä, vaikka meillä ei olisi kumppania tai lasta. Mitä vartaloihimme tulee, voimme itse päättää, mikä on kaunista”, Aniston kirjoitti.

Lue myös: Jennifer Aniston hurmaa luonnonkiharoillaan - fanit ihastuivat tähden luonnollisesta lookista

Lue myös: Jennifer Aniston sanoi Frendien kuvauksissa Matthew Perrylle paljastavat sanat - riippuvuus ei ollutkaan salaisuus

Lähteet: Allure, People, Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat