Kuva: HBO Max

Muistatko Game of Thronesin kahvikuppimokan? House of the Dragon -sarjasta paljastui myös virhe

07.09.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi

Sarjoissa nähdyt virheet saavat somekansan vitsikkäälle tuulelle.

Tarkkasilmäiset katsojat ovat bonganneet House of the Dragon -sarjan kolmannesta jaksosta virheen. Virhe ei jäänyt ainoastaan haukansilmien tietoon, sillä eräs sarjan katsojista päätti jakaa havaintonsa Twitteriin.

Sarjassa Paddy Considinen näyttelemän kuningas Viseryksen tiedetään kärsivän lihaskudosta syövästä infektiosta, jonka vuoksi häneltä puuttuu vasemmasta kädestä kaksi sormea.

Tai pitäisi puuttua.

Katsojan jakamassa kuvakaappauksessa voi huomata, että Considinen hahmon kahden sormen ylle on vedetty vihreä hanska, jonka tarkoituksena on helpottaa sormien editoimista pois.

"Ei ainakaan vihreä käsine Viseryksen puuttuvien sormien päällä", Sarah Capps irvailee Twitterissä itkunauravan emojin kera.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

"Erikoisefektitiimillä on niin kova kiire lohikäärmeiden kanssa, etteivät he huomaa pieniä yksityiskohtia", eräs kommentoija vitsailee.

"Luulin jo tulleeni hulluksi, kiitos sinulle", toinen kommentoija toteaa.

House of the Dragon on jatkoa suursuositulle Game of Thrones -sarjalle. Sarjassa seurataan tapahtumia, jotka ovat tapahtuneet 200 vuotta ennen Game of Thronesin aikakautta.

Vuonna 2019 tarkkasilmäiset bongasivat myös Game of Thrones -sarjasta mokan: yhdessä kohtauksessa pöydälle oli unohtunut pahvinen kahvimuki.

Pöydälle unohtunut kahvikuppi nousikin otsikoihin ja muun muassa kohtauksessa näyttelevä Emilia Clarke on kiistänyt kupin olevan hänen.

- Tässä on teille totuus. Meillä oli juhlat ennen Emmy-gaalaa vastikään ja Conleth Hill, joka näytteli Lord Varysia, tuli lähelleni ja sanoi, että hänellä olisi yksi asia kerrottavana, Clarke aloitti ja jatkoi:

- Hän sitten sanoi, että "se kahvikuppi oli minun". Hän myös lisäsi, että on pahoillaan, mutta ei halunnut ottaa asiaa aikaisemmin esille, koska näytti siltä, että kaikki paine oli minun niskassani, Clarke nauroi vuonna 2019 antamassaan haastattelussa.

Vielä viime kesänä Clarke palasi aiheeseen TheSkimms "Texting With" -ohjelman haastattelussa. Tuolloin hän suuntasi epäilyksensä sarjan luojana toimineeseen Daniel Weissiin.

Haluan kuitenkin sanoa tämän vielä kerran: Se kuppi ei ollut minun. Katseeni on sinussa, Daniel Weiss, Clarke vitsaili tuolloin.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Game Of Thrones -kaunotar paljastaa yksityiskohdan "kahvikuppikohusta" - "Tässä teille totuus"

Lue myös: Muistatko Game of Thronesin kahvikuppikohun? Emilia Clarke paljasti uuden syyllisen

Lue myös: Game of Thronesin kohukahvimukin alkuperä selvitettiin - tieto yllätti monet

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat