Kuva: AOP

Britney Spearsin äiti lähettää tyttärelleen viestin kohuäänitteen myötä: "Olen tehnyt parhaani"

30.08.2022 12:45 - Riia Frost

Britney Spearsin ja hänen äitinsä välit eivät ole edelleenkään kovinkaan hyvät.

Pop-tähti Britney Spearsin, 40, viime sunnuntaina julkaisema äänite on lyhyessä ajassa herättänyt suurta keskustelua ympäri maailmaa. Äänite poistettiin laulajan YouTube-kanavalta hetkeä myöhemmin, mutta sitä ennen monet olivat ehtineet kuunnella sen sisällön läpikotaisin.

Kyseisessä äänitteessä Spears kertoo oman näkemyksensä 13 vuoden pituisesta holhouksesta ja sanoo kokeneensa sen aikana paljon väärinkohtelua. Spears kertoo muun muassa, miten hänen vanhempansa Jamie ja Lynne Spears kaltoinkohtelivat ja jopa hyväksikäyttivät häntä holhouksensa aikana.

- Muistan vain sen, että minun oli tehtävä, mitä minulle sanottiin. Minulle sanottiin päivittäin, että olen lihava, joten minun oli käytävä salilla. En muista koskaan tunteneeni oloani niin lannistuneeksi. He saivat minut tuntemaan itseni arvottomaksi, Spears sanoi.

Nyt vain pari päivää myöhemmin Spearsin äiti julkaisi Instagram-tilillään julkaisun, jossa hän haluaa lähettää viestin tyttärelleen. Kyseisessä julkaisussa näkyy mustavalkoinen kuva äidistä ja tyttärestä, jotka nauravat metsässä.

"Britney, koko elämäsi ajan olen tehnyt parhaani tukeakseni unelmiasi ja toiveitasi. Lisäksi olen yrittänyt parhaani auttaakseni sinut läpi vaikeuksiesi. En ole ikinä kääntänyt selkääni sinulle, enkä aiokaan", Spears aloittaa.

"Lukuisat torjuntasi saavat minut tuntemaan oloni toivottomaksi. Olen yrittänyt kaikkeni. Rakastan sinua niin paljon, mutta nämä keskustelut olisi hyvä käydä kasvotusten ja yksityisesti", Spears jatkaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Pop-laulajan äiti on aikaisemminkin yrittänyt osoittaa tyttärelleen rakkauttaan sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi tähden mennessä naimisiin näyttelijä Sam Asgharin, 28, kanssa, laulajan äiti lähetti tyttärelleen onnitteluviestin Spearsin julkaisun kommenttikentässä. Lisäksi Spearsin äiti julkaisi Instagram-tilillään heidän välisiään tekstiviestejä ja yritti korostaa, että myös hänellä on heidän kaikki keskustelunsa tallella. Kyseisen teon jälkeen Spears ärähti äidilleen.

Spears ei ole toistaiseksi kommentoinut äitinsä uusimpaan julkaisua. Holhouskiistan ratkeamisen jälkeen pop-tähdellä ei ole ollut kovinkaan hyvät välit perheenjäseniinsä. Spears on aikaisemmin avautunut Instagram-tilillään holhouksen aikaisista kokemuksistaan ja on jopa kertonut julkaisevansa niistä joskus muistelmateoksen.

Britney Spears on viime aikoina kertonut aktiivisesti kokemuksistaan holhouksen aikana. (kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spears julkaisi tarinansa Youtubessa - julkaisu ehti olla nähtävillä vain vähän aikaa

Lue myös: Britney Spears syyttää hoitajia, jotka hoitivat häntä holhouksen aikana: "Tunsin oloni heikoksi"

Lähteet: Sky News

Kilpailut

Uusimmat