Kuva: AOP

Britney Spears myöntää lastensa vältelleen häntä: "On eri asia olla ilkeä kuin vihamielinen"

11.08.2022 15:15 - Riia Frost

Britney Spears ottaa jälleen kantaa hänen ex-aviomiehensä väitteeseen, jonka mukaan tähden lapset eivät halua tavata äitiään.

Pop-laulaja Britney Spears, 40, käy edelleen taistelua kohua vastaan, jonka mukaan hänen omat lapsensa Sean Preston, 16, ja Jayden James, 15, ovat päättäneet olla tapaamatta äitiään. Kohu alkoi, kun Spearsin ex-aviomies Kevin Federline, 44, väitti The Daily Mail -julkaisussa, että heidän lapsensa olivat itse päätyneet kyseiseen päätökseen.

Väitteestä loukkaantuivat niin Spears kuin hänen aviomiehensä Sam Asghari, 28, ja molemmat ottivat kantaa asiaan omilla Instagram-tileillään. Kyseiset julkaisut voit lukea täältä.

Asghari itse ilmoitti jo heti kannanottonsa jälkeen, ettei tulisi enää kommentoimaan asiaa millään tavalla. Spears sen sijaan ei ole päättänyt vielä vaieta asiasta, vaan nostaa aiheen jälleen esille uudessa Instagram-julkaisussaan.

Kyseisen julkaisun alussa Spears kertoo muun muassa, kuinka hänen on vaikea tuntea oloaan kodissaan kotoisaksi. Syynä tähän on se, että hän ikävöi entistä taloaan sekä se, että hänen on vaikea päästää irti joistakin asioista, koska hän rakastaa lapsiaan. Tästä tähti siirtyykin analysoimaan tilannetta, jotka liittyvät ex-aviomiehen väitteeseen.

”Tilanne olisi pitänyt käsitellä 100 prosenttisesti yksityisesti, eikä netissä! Brittiläinen nettisivusto väitti, että heidän äitipuolensa tavoite on pitää lapset poissa kaikista kotini kiistoista ja traumoista. Kodissani on rakkautta ja annan siunaukseni kaikille niille, jotka päästän kotiini”, Spears kirjoittaa.

”Odotin innolla, että näkisin lapsiani joka viikko. Alun perin oli sovittu, että näkisin heitä kahdesti viikossa, mutta pyysin häneltä [Federlinelta], että jos he saisivat jäädä luokseni pidemmäksi aikaa… ehkä kolmeksi päiväksi. Mutta sitten viikkoa myöhemmin he olivat luonani vain yhden päivän”, Spears lisää.

Aviopari Britney Spears ja Sam Asghari sekä pop-tähden ex-aviomies Kevin Federline. (kuva: AOP)

Spears myös paljastaa, että hänen lapsensa käytös häntä kohtaan oli muuttunut huonompaan suuntaan.

”Tiedän, että teini-ikäisiä on vaikea käsitellä, mutta silti on eri asia olla ilkeä kuin vihamielinen. He tulivat luokseni ja kävelivät ovesta sisään suoraan huoneeseensa ja lukitsivat oven. Ajattelin, että ’miksi vierailla luonani, jos ette kuitenkaan vieraile!’ Mutten koskaan sanonut sitä ääneen, koska minun täytyy olla kiltti”, Spears muistelee.

Spears kertookin, kuinka järkyttävää on, että hänen lapsensa ovat etääntyneet hänestä. Pop-tähti sanoo, että hän haluaisi vain ravistella lapsiaan olkapäistä ja pyytää heitä heräämään ja huomaamaan hänet. Heti perään Spears kuitenkin pohtii, työnsikö hän itse lapsensa pois, kun hän yritti liian kovasti rakentaa suhdetta heihin.

”Yritin aina liikaa ja ehkä siksi he lakkasivat tulemasta tänne. Halusin heidän rakastavan minua niin paljon, että saatoin hieman ylisuorittaa. Tänä kesänä he sanoivat minulle ’me saatamme käydä täällä vähemmän’, johon totesin, että ’se on okei’. Soitin heidän isälleen ja kerroin, että pojat haluavat olla käymättä luonani, minkä toki ymmärrän, koska heillä on oma elämänsä. Minusta silti tuntui, ettei heidän tarvitsisi olla niin ankaria. Silloin hän sanoi minulle ’en koskaan antaisi heidän tehdä sellaista päätöstä itsekseen. En koskaan tekisi niin sinulle’”, Spears avaa.

Spears sanoo, ettei ole nähnyt lapsiaan kyseisen keskustelun jälkeen. Spears alkaakin syyttämään Federlinea siitä, että ex-aviomies haluaa tuoda laulajan raskaan menneisyyden esille ajaakseen omaa etuaan. Lopuksi Spears kertoo, miksi haluaa edes julkisesti ottaa vielä kantaa tähän kaikkeen.

”Puhun tästä, koska sydämeni ei ymmärrä julmuutta. Se särkee sydämeni, koska minusta tuntuu, että julmuus aina voittaa, vaikka kyse ei ole voitosta tai häviöstä”, Spears toteaa.

”Mutta en voi prosessoida sitä, miten omistin 20 vuotta elämästäni lapsilleni ja kaikessa oli aina kyse heistä. Vain, jotta he voivat lyödä minusta ilmat pihalle… huomaatteko, että ette voi korjata minua! Mikään terapia tai palvonnan tunne ei voi korjata sydäntäni. Minulla tulee ikuisesti olemaan traumoja ja tiedostan ja hyväksyn sen. Se vaatisi ihmeen tai jopa kolme, että sydämeni saataisiin korjatuksi. Joka tapauksessa minulla on kaunis uima-allas, viisi koiraa ja aviomies, joka tukee minua. Okei olen liikaa, mutta rakastan sitä”, Spears lisää.

Spears on myöhemmin poistanut kyseisen julkaisunsa, eikä pop-tähti ole toistaiseksi perustellut tekoaan. Federline, Asghari tai Spearsin lapset eivät ole toistaiseksi kommentoineet aihetta enempää, saati Spearsin julkaisua.

Britney Spears on järkyttynyt siitä, että hänen lapsensa ovat etääntyneet hänestä. (kuva: AOP)

Lue myös: Madonna haluaa julkaista musiikkia Britney Spearsin kanssa - "Hän näki oven olevan auki"

Lue myös: Britney Spearsin ja Elton Johnin duetto varmistui - kyseessä Spearsin paluu pitkän tauon jälkeen

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat