Kuva: AOP

Jessica Simpson järjesti 3-vuotiaalle lapselleen teemasynttärit - esitti Barbie-nukkea

23.03.2022 22:15 - Riia Frost

Jessica Simpsonilla on aviomiehensä Eric Johnsonin kanssa kolme lasta, Maxwell Drew, 9, Ace Knute, 8, ja nuorin Birdie Mae, 3.

Yhdysvaltalainen laulaja, näyttelijä ja muotisuunnittelija Jessica Simpson, 41, järjesti tyttärelleen Birdie Maelle kolmevuotissyntymäpäiväjuhlat. Juhlien teema oli tunnettu Barbie-nukke, jossa ikonista lelua esitti Simpson itse. Laulajan Barbie-asu koostui pinkistä bleiseristä ja minimekosta sekä poskipunan värisistä sandaaleista. Itse syntymäpäivien 3-vuotias päätähti oli puettu röyhelöiseen tutumekkoon, jossa oli erisävyisiä tyllejä ja kimalteita. Syntymäpäiväsankarin pienet kutsuvieraat pukeutuivat samaan tutu- ja tylliteemaan.  

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

People-julkaisun mukaan juhlien ohjelmaan kuului muun muassa ainutlaatuisten rannekorujen luomista sekä glamourinen muodonmuutos. Juhlan kruunasi tutu-vaikutteinen hattara, jota pikkuvieraat nautiskelivat innolla.

Simpson kiitti Instagram-julkaisussaan tiimiä, joka auttoi 3-vuotiaan syntymäpäiväsankarin juhlien järjestämisessä ja kertoi hänen tyttärensä nauttineen juhlista suuresti.

”Neiti syntymäpäiväsankari Birdie nukahti tutu-mekkoonsa käpertyneenä”, Simpson kirjoitti.

Lisäksi kolmen lapsen äiti kehui tytärtään Birdietä suuresti Twitter-julkaisussaan, jossa nähdään Barbie-hahmoksi pukeutunut laulaja syntymäpäiväsankarin kanssa nukketalon kaltaisessa lavasteessa.

”Birdie on jokaisen suosikkipersoona. Taika, jota hän levittää maailmalle on kuin ämpärillinen glitteriä. Täydellinen päivä täydelliselle Birdielle. Kiitos kaikille, jotka mahdollistitte hänen toiveensa, ennen kuin hän ehti edes puhaltaa kakkukynttilät”, Simpson kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Unohtiko Jessica Simpsonin mies rakkaansa iän? Fanit hämmentyivät

Lue myös: Jessica Simpsonin huomio pandemia-ajan treffi-illoista huvittaa somessa: ”Housuja ei tarvita”

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat