Kuva: AOP

Lisää maistiaisia tulevasta Ihmeotukset-elokuvasta - fanit odottavat Mads Mikkelsenin roolisuoritusta

02.03.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi

Vielä vähän aikaa sitten fanit olivat pettyneitä päätökseen hyllyttää Johnny Depp elokuvasta. Nyt kommentit ovat kuitenkin toiveikkaita korvaajan suhteen.

"Muisti on kaikki kaikessa. Ilman sitä olemme sokeita. Ilman sitä jätämme maailman kohtalon sattuman varaan", Harry Potter -kirjasarjasta tunnettu Dumbledore sanoi Harry Potter ja puoliverinen prinssi -teoksessa. Samoilla sanoilla alkaa tulevan Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet -elokuvan traileri.

Ihmeotukset on kirjailija J. K. Rowlingin luoman Harry Potter -kirjasarjan esiosa. Ihmeotukset-elokuvasarja sijoittuu 1920-luvulle ja siinä seurataan Lisko Scamander -nimisen velhon edesottamuksia. Elokuva sijoittuu ajalle ennen Harry Potterin syntymää ja elokuvissa nähdäänkin useita Harry Potterista tuttuja hahmoja.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Johnny Deppia ei nähdä tulevassa elokuvassa

Elokuvasarjan aiemmassa osassa näyttelijä Johnny Depp, 58, näytteli Gellert Grindelwaldin roolissa. Häntä ei tulla kuitenkaan näkemään tulevassa elokuvassa.

Vuonna 2020 Depp kertoi, ettei häntä tulla näkemään tulevassa elokuvassa näyttelijän hävittyä oikeustaistelun The Sun -julkaisua vastaan. Depp haastoi The Sun -julkaisun oikeuteen, sillä julkaisussa kutsuttiin näyttelijää "vaimonhakkaajaksi".

Oikeus kuitenkin katsoi, että julkaisu ei ole levittänyt näyttelijästä virheellistä tietoa.

Oikeudenkäynnin jälkeen Depp julkaisi lyhyen tiedotteen, että Warner Bros. pyysi häntä luopumaan Grindelwaldin roolista.

Deppin tilalla nähdään näyttelijä Mads Mikkelsen, 56. Kirjoitimme aiemmin siitä, miten Deppin korvaaminen Mikkelsenillä aiheutti närää joissakin faneissa.

Nyt kuitenkin uuden trailerin kommenttikentässä tunnelma näyttää toisenlaiselta.

"En tiedä teistä, mutta mielestäni Mads on hyvin pelottava. Hän on kuin Miranda Priestly Harry Potter -sarjassa: hiljainen, mutta uskomattoman tappava. Hänen silmissään on jotain, ne ovat riivaavat", eräs kommentoija kirjoittaa.

"Tämä tulee olemaan upeaa, en malta odottaa. Inhottavaa nähdä Deppin loistavan poissaolollaan, hän oli niin upea ja teki huippusuorituksen Grindelwaldin roolissa. Olen kuitenkin innoissani Madsin täytettyä paikan. Uskon, että hän tuo rooliin lisää uhkaavuutta. Kukaan ei voi korvata Johnnya, mutta olen iloinen, että roolissa on Mads Mikkelsen. Olen innoissani", toinen kommentoija pohtii.

Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet -elokuva saa ensi-iltansa 15. huhtikuuta.

Lue myös: Johnny Depp joutui eroamaan suosikkiroolista - fanit vaativat myös ex-vaimolle potkuja

Lue myös: Johnny Deppin fanit aikovat boikotoida uutuuselokuvaa - "Teitte väärin Deppiä kohtaan"

Lue myös: Johnny Deppin korvaaja nähdään Ihmeotukset-trailerilla - katsojilla ristiriitaiset mielipiteet

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat