Kuva: All Over Press

Robin Williams teki suuren vaikutuksen nuoreen Ben Affleckiin - tähdittivät yhdessä klassikkoleffaa

18.12.2021 14:15 - Lauri Kujanpää

Sekä Ben Affleck että Robin Williams voittivat Oscar-palkinnot 1990-luvun lopulla samasta elokuvasta. Williams menehtyi vuonna 2014.

Robin Williams ja Ben Affleck, 49, tähdittivät yhdessä vuonna 1997 julkaistua Good Will Hunting -elokuvaa, jonka käsikirjoituksesta vastasivat Affleck sekä Matt Damon. Myös Damon näytteli yhtä elokuvan päärooleista.

Robin Williams menehtyi vuonna 2014, ja nyt tuoreessa People-julkaisun haastattelussa Affleck innostui muistelemaan legendaa.

Voit myös kuunnella jutun alta tai suoraan Podplaysta.

- Rakastin Robinia todella paljon. Hän oli ensimmäinen suuri tähti, jonka tapasin urallani. Oli uskomatonta, että saimme hänet näyttelemään käsikirjoittamaamme elokuvaan. Hän uskoi meihin ja antoi meille valtavasti rohkeutta elokuvan teossa, Affleck sanoi.

- Hän oli uskomattoman lämmin, rakastava ja yhteistyökykyinen. Ajattelen edelleenkin, että jos Robin pystyi olemaan noin uskomaton toisille ihmisille, niin minäkin pystyn, Affleck jatkoi.

Affleck on usein toivonut, että olisi tuntenut Williamsin koko elämänsä ajan.

- Onneksi minulla oli mahdollisuus tutustua häneen sitten 24-vuotiaana. Hän teki massiivisen vaikutuksen ja haluan seurata hänen oppejaan koko elämäni ajan.

Damon ja Affleck voittivat esikoiskäsikirjoituksestaan parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscarin. Robin Williams taas palkittiin roolistaan parhaan miessivuosan Oscarilla.

Robin Williams menehtyi vuonna 2014. (kuva: AOP)

Lue myös: Ben Affleckin ja Matt Damonin elokuva floppasi - ohjaaja syyttää milleniaaleja ja "v*tun puhelimia"

Lue myös: Ohjaajalegendan raivonpurkaukset uutuuselokuvasta jatkuvat: "Haista v*ttu"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat