Kuva: AOP

Britney Spears paljastaa Instagramissa haluavansa uuden lapsen - kihlattu heitti nasevan kommentin

17.11.2021 10:15 - Iiro Myllymäki

Holhouksesta vapautunut Spears voi nyt päättää vapaasti esimerkiksi lastenhankinnasta.

Holhousjärjestelyn alaisuudesta viime perjantaina vapautunut poptähti Britney Spears, 39, kertoo Instagramissa haluavansa uuden lapsen. Nainen on jakanut mustavalkoisen valokuvan, jossa muun muassa nähdään varpaisillaan olevan pienen lapsen jalat.

”Olen suunnitellut lapsen hankkimista! Mietin, onkohan tämä tyttö. Hän ainakin on varpaisillaan ja kurottaa kohti jotakin. Se on varmaa”, Spears kirjoittaa.

Päivityksen näet alta tai tämän linkin takaa.

Spearsin kihlattu, personal trainerina ja näyttelijänä toimiva Sam Asghari, 27, on kommentoinut kuvaa humoristiseen tyyliin.

Toivottavasti hänellä on hyvät pohkeet, kuten tuossa kuvassa! Ne geenit eivät tulisi minulta”, Asghari kirjoittaa ja on lisännyt aihetunnisteeksi sanan ”kanankoivet”.

Kun Spears puhui oikeudessa holhousjärjestelmää vastaan kesäkuussa, hän paljasti muun muassa, että hänen holhoajansa ovat estäneet häntä hankkimasta lisää lapsia. Spearsilla on ennestään kaksi poikaa Sean, 16, ja Jayden, 15, avioliitostaan Kevin Federlinen kanssa. Spears ja Asghari menivät kihloihin syyskuussa. Pariskunta tapasi vuonna 2016 Spearsin musiikkivideon kuvauksissa. Asghari on aiemmin kertonut perhehaaveistaan julkisuudessa.

Spears oli holhouksen alaisena yli 13 vuoden ajan. Los Angelesin tuomioistuin päätti viime viikolla, että holhous puretaan välittömästi. Holhouksen aikana Spearsilla ei ollut päätäntävaltaa taloutensa ja henkilökohtaisen elämänsä asioista, ja naisen mukaan holhouksesta vastannut isä Jamie Spears käytti asemaansa väärin. Vapauduttuaan holhouksesta Spears kiitti fanejaan, jotka kampanjoivat tähden puolesta Free Britney -liikkeen alla.

”Hyvä luoja, rakastan fanejani niin paljon. Taidan itkeä koko loppupäivän! Tämä on paras päivä ikinä”, Spears kirjoitti sosiaalisen median päivityksessään.

Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Britney Spears kritisoi äitiään sosiaalisessa mediassa - äiti vaatii valtavia asianajajakuluja

Lue myös: Britney Spearsin 15- ja 16-vuotiaat pojat harvinaisessa kuvassa - poseeraavat hyväntuulisina

Lähde: ET Online

Kilpailut

Uusimmat