Kuva: Youtube

The Officen paluulle näytettiin vihreää valoa - suunnitelman tiellä seisoo kuitenkin vielä yksi ehto

26.08.2021 17:15 - Minttu Tikkanen

Osa toivoo The Officen paluuta, osa myös vastustaa.

The Officen yhdysvaltalaisversio ilahdutti katsojia vuoteen 2013 asti peräti yhdeksän tuotantokauden ajan. Nyt hittisarjalle kaavaillaan paluuta. 

Televisioyhtiö NBC on kertonut olevansa valmis sarjan uudelleen käynnistykseen, vaikka aiemmin yhtiö tyrmäsi ajatuksen. NBC:llä on kuitenkin vielä yksi ehto, joka pidättelee tuotannon aloittamista. He haluavat sarjan luojan Greg Danielsin, 58, puikkoihin tälläkin kertaa. 

NBC:n sisältöpäällikkö Susan Rovner kertoi Deadline-lehdelle, että televisioyhtiö odottaa vain Danielsin suostumista mukaan.

- Milloin ikinä Greg Daniels haluaa tehdä sen, me olemme valmiina, Rovner kuvaili.

Daniels on itsekin pohtinut jatkon mahdollisuutta ja keskustellut aiheesta myös tähtinäyttelijöiden kuten Steve Carellin, 59, ja John Krasinskin, 41, kanssa, mutta suhtautuu jatkoon silti varovasti.

- Luulen ihmisten olettavan, että Officen uudelleen käynnistyksessä olisi mukana koko cast taas yhdessä ja me vain jatkaisimme siitä, mihin jäimme. Emme todennäköisesti saisi kaikkia yksittäisiä hahmoja takaisin, hän selitti.

Daniels lisäsi myös, että uudelleen aloitettu sarja tuskin tulisi olemaan sellainen, mitä katsojat siltä odottavat.

- En usko, että ihmisten odotukset samaan sarjaan lisäjaksojen tekemisestä tulisivat olemaan realistiset, Daniels kertoo.

Lue myös: Sopranos-tähdelle maksettiin 2,5 miljoonaa euroa siitä, ettei hän näyttelisi Office-sarjassa

Lue myös: The Office -tähti menehtyi yllättäen vain 55-vuotiaana

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat