Kuva: AOP

Johnny Depp saa täyden palkan potkuista huolimatta - "Yleinen käytäntö"

11.11.2020 20:15 - Lauri Kujanpää

Depp ilmoitti muutama päivä sitten, että tuotantoyhtiö on pyytänyt häntä eroamaan suosikkiroolista.

Näyttelijä Johnny Deppin, 57, potkut Ihmeotukset-elokuvasarjasta on raivostuttanut hurjan määrän faneja, jotka ovat nyt vaatineet adressin kautta, että Depp saisi roolinsa takaisin. Fanit uhkaavat boikotoida elokuvasarjan kolmatta osaa, jos tuotantoyhtiö Warner Bros ei anna Deppille velhorooliaan takaisin.

Nyt monet mediat uutisoivat siitä, että vaikka Depp ei näyttele seuraavassa Ihmeotukset-elokuvassa, saa hän silti täyden, "kahdeksannumeroisen", palkkansa. Hollywood Life -julkaisun mukaan Depp ehti kuvata yhden kohtauksen ennen kuin hänet erotettiin.

- Monet A-listan näyttelijät, kuten Depp, saa elokuviin niin sanotun "pay-or-play"-sopimuksen, joka takaa täyden palkan, vaikka elokuvaa ei tehtäisi tai näyttelijävalintoja muutettaisiin. Tämä on hyvin yleinen käytäntö tämän tason tähdillä. Teknisesti Depp ei saanut potkuja, vaan häntä pyydettiin eroamaan. On epäselvää, mitä olisi tapahtunut, jos Depp ei olisi suostunutkaan irtisanoutumaan itse, THR-julkaisun raportti tiedottaa.

Johnny Depp Gellert Grindelwald -hahmona. (kuva: AOP)

Depp ilmoitti itse muutama päivä sitten, että hän on eronnut velhoroolistaan. Tuotantoyhtiö oli pyytänyt Deppia irtisanoutumaan, kun näyttelijän oikeuskohut nousivat suuresti esille.

- Ensinnäkin, haluan kiittää teitä kaikkia, jotka olette tukeneet minua. Haluan myös ilmoittaa, että Warner Bros on pyytänyt minua eroamaan Grindelwaldin roolista ja olen kunnioittanut sitä pyyntöä, Depp kertoi.

Ihmeotukset-elokuvasarja sijoittuu samaan maailmaan kuin Harry Potter -leffat.

Lue myös: Fanit eivät sulata Johnny Deppin potkuja - adressilla valtava määrä allekirjoituksia

Lue myös: Johnny Depp joutui eroamaan suosikkiroolista - fanit vaativat myös ex-vaimolle potkuja

Lähde: Indiewire

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat