Kuva: AOP

Jennifer Aniston oli lopettaa uransa ikävän elokuvakokemuksen jälkeen: "Se imi elämän irti minusta"

30.09.2020 18:15 - Roy Kokkonen

Epämieluisa projekti sai tähden harkitsemaan uraa sisustussuunnittelijana.

Frendit-sarjasta tuttu Jennifer Aniston, 51, kertoo, että huonot kokemukset eräästä elokuvasta saivat hänet harkitsemaan alanvaihtoa sisustussuunnittelijaksi. Aniston puhui kokemuksistaan SmartLess-podcastissa.

Ajatukset tulivat mieleen epämieluisan elokuvaprojektin takia. Anistonin mukaan kyseistä projektia ei ollut valmisteltu kunnolla. Hänet houkuteltiin mukaan, vaikka käsikirjoitus ei ollut valmis.

- Viimeisen kahden vuoden aikana pohdin näyttelemisen lopettamista, se ei koskaan aiemmin ollut käynyt mielessä, hän kertoo.

- Se tapahtui, kun olin saanut erään työn valmiiksi. Ajattelin, että huh, se imi elämän irti minusta, en tiedä kiinnostaako tämä minua enää, Aniston sanoo.

Aniston ei tarkentanut, mistä elokuvasta oli kyse, mutta hän paljasti, että se kuvattiin kaksi vuotta ennen The Morning Show -sarjaa, josta hän oli Emmy-ehdokkaana.

Kerroimme aiemmin, että Aniston ei ollut ensimmäinen valinta Frendien Rachel Greeniksi. Rooliin alun perin kaavaillun näyttelijän elämäntilanne kuitenkin sai tuotantoyhtiön valitsemaan Anistonin ikoniseen rooliin.

Lue myös: Jennifer Anistonia ei aluksi valittu Frendeihin - sitten toinen sarjan tähti kieltäytyi roolista

Lue myös: David Attenborough, 94, rikkoi Instagram-ennätyksen - aiemmin ennätys Jennifer Anistonilla

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat