Kuva: All Over Press

Hurjapäänä tunnettu Tom Cruise, 58, haluaa tehdä omat elokuvastunttinsa - harjoittelee vapaa-ajallaan

04.08.2020 18:15 - Senja Rapila

58-vuotias konkarinäyttelijä ei tunnu hidastavan menoaan.

Uutisoimme hiljattain siitä, kuinka Jurassic World -tähti Bryce Dallas Howard, 39, julkaisi sosiaalisessa mediassa rehellisen kuvan rajuista mustelmista, jotka hän sai elokuvan kuvauksissa. Monesti juuri tämän vuoksi monet elokuvatähdet haluavat käyttää elokuvan kuvauksissa stunttihenkilöitä, jotka tekevät rajut tai mahdollisesti vaaralliset kohtaukset heidän puolestaan.

Näyttelijä Tom Cruise, 58, ei lukeudu näihin henkilöihin. Tähti on Hollywoodissa tunnettu siitä, että hän haluaa tehdä itse kaikki mahdolliset stuntit, oli kyse sitten lentokoneesta hyppäämisestä tai vaarallisesta moottoriajoneuvolla ajamiskohtauksesta.

Edes ikä ei tule vastaan, nimittäin 58-vuotias konkarinäyttelijä on nähty kevään ja kesän aikana harjoittelemassa vapaa-ajallaan Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauksia varten muun muassa hyppäämällä laskuvarjohyppyjä, lentämällä helikopteria ja ajamalla maastoajoa motocross-pyörällä. 

Elokuvan käsikirjoittaja ja ohjaaja Christopher McQuarrie on luvannut ainakin kolme hurjaa stunttia tulevaan jatko-osaan. Hän on myöntänyt, että on jopa itse hieman kauhistunut tulevista kohtauksista. Viime viikolla paljastettiin myös, että McQuarrie haluaisii räjäyttää elokuvan kuvauksissa 111 vuotta vanhan sillan Puolassa.

Tom Cruise mursi nilkkansa edellisen Mission: Impossible 6 -toimintaelokuvan kuvauksissa kolme vuotta sitten, mutta se ei miestä hidastanut.

- Tiesin välittömästi, että nilkkani murtui. En kuitenkaan halunnut kuvata koko kohtausta uudelleen, joten nousin ylös ja jatkoin kuvausta. Kohtauksen kuvaamisen jälkeen totesin, että se on murtunut, lopetetaan tältä päivältä ja viekää minut sairaalaan, Cruise on kertonut haastattelussa.

Lue myös: Ensimmäinen avaruudessa kuvattava elokuva suunnitteilla - mukana Tom Cruise, Nasa ja Elon Musk

Lue myös: Tom Cruise "sekosi täysin" luksushotellin aulassa - kollega muistelee erikoista tilannetta

Lue myös: Justin Bieber haastoi viime kesänä Tom Cruisen tappeluun - nyt hän kommentoi asiaa

Lue myös: Tom Cruisen 24-vuotias Connor-poika harvinaisessa kuvassa isänsä kanssa - katso

Lue myös: Alkuperäisen Top Gunin naistähti ei uusi rooliaan tulevassa leffassa - "Olen vanha ja lihava"

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat