Kuva: AOP

Krista Siegfrids on esitellyt uuden miehensä jo perheelleen: "En pysty olemaan ilman häntä"

21.01.2020 19:15 - Iiro Myllymäki

Krista Siegfrids on rakastunut hollantilaiseen komistukseen.

Krista Siegfrids, 34, on rakastunut nainen. Laulaja-juontajasta suorastaan hehkuu onni, kun hän kertoo Uuden musiikin kilpailun pressitilaisuudessa tuoreesta suhteestaan ”Mr. Amsterdamin” kanssa. Siegfrids on jo jakanut sosiaalisessa mediassa romanttisia yhteiskuvia uuden rakkaansa kanssa.

- On ihanaa olla rakastunut. Tämä tuntuu hyvältä enkä mieti liikaa. Minulla on vain yksi elämä, ja jos jokin tuntuu näin ihanalta, pitää vain antaa mennä. En pysty olemaan ilman häntä, kun nyt olen hänet tavannut, Siegfrids hehkuttaa Voice.fi:n haastattelussa.

Siegfridsin hollantilainen miesystävä asuu Amsterdamissa, missä hän yrittäjänä järjestää muille yrityksille tapahtumia ja konferensseja. Miehen nimeä Siegfrids ei ole kertonut julkisuuteen.

Pariskunta vietti Suomessa yhdessä joulunaikaa, ja Siegfrids on jo esitellyt miesystävänsä perheelleen ja tavannut myös miehen perheen. Nainen kertoo, että kaikki hänen perheessään ovat tykästyneet mieheen.

Kaukosuhde on sujunut hyvin. Siegfrids vietti juuri viikonloppua rakkaansa luona.

- Olemme yhdessä tosi paljon. Pisin aika, kun olemme olleet erossa toisistamme, on puolitoista viikkoa, Siegfrids sanoo.

Täydentävät toisiaan

Krista Siegfrids sanoo, että kaksikkoa yhdistävät samanlaiset mielenkiinnonkohteet, mutta he ovat persoonina myös tarpeeksi erilaisia.

- Hän on todella hyvä vastapaino minulle. Hänellä on jalat maassa, ja minä leijun jossain ylhäällä, Siegfrids nauraa.

Krista Siegfrids paljastaa, että ”Mr. Amsterdam” on hyvin romanttinen, ja pari tykkää järjestää toisilleen romanttisia treffi-iltoja. Siegfrids on ottanut kaiken irti ihastuksen huumasta.

- Nyt olen tällaisessa pinkissä kuplassa, kun olen niin rakastunut!

Krista Siegfridsin uutta suhdetta edeltää liki 15 vuotta kestänyt suhde juontaja-toimittaja Janne Grönroosin kanssa. Pariskunta erosi viime maaliskuussa. He olivat naimisissa noin puolentoista vuoden ajan. Krista Siegfrids kertoi eron syistä Voice.fi:n haastattelussa.

- Ihmiset muuttuvat. Kun haluaa eri asioita, ei voi enää jatkaa matkaa yhdessä. Ei tätä tietenkään olisi koskaan halunnut tai toivonut, mutta nyt vain kävi näin, Siegfrids kertoi.

Naisen koko haastattelun pääset lukemaan tästä linkistä.

Krista Siegfrids nähdään televisioruuduissa keväällä MTV3:n Talent Suomi -ohjelman tuomarina ja Uuden musiikin kilpailun juontajana.

Lue myös: Krista Siegfridsiltä herkkä pusukuva uuden miehen kanssa - "Paras joululahja ikinä!"

Lue myös: Krista Siegfrids julkaisi kuvan uudesta rakkaastaan: "Olen hulluna häneen"

Kilpailut

Uusimmat