Kuva: AOP

Potter-leffojen lapsitähti vitsaili ikääntymisestä - Instagram-kuvaan kilahti kuitti kollegalta

11.11.2019 14:45 - Iiro Myllymäki

Tom Felton sai hauskan kommentin niin ikään Harry Potter -elokuvissa esiintyneeltä Matthew Lewisilta.

Harry Potter -elokuvien näyttelijät ovat seurattuja hahmoja sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Draco Malfoyta esittäneellä Tom Feltonilla, 32, on Instagramissa 5,4 miljoonaa seuraajaa. Miehen seuraajat ovat innostuneet tähden uudesta kuvasta. Tässä kuvassa Feltonin vieressä on kuva nuoresta itsestään luultavasti ensimmäisen Potter-elokuvan ajoilta. Harry Potter ja viisasten kivi -elokuva tuli ensi-iltaan vuonna 2001.

Mies viittaa ikääntymiseensä suoraan kuvatekstissä.

”Ikääntyminen on perseestä”, miehen kuvateksti kuuluu vapaasti suomennettuna.

Voit katsoa Tom Feltonin kuvan alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Kuva on kerännyt hurjan määrän kommentteja, joista erityisesti yksi on ilahduttanut ihmisiä. Kommentoijien joukossa on nimittäin Harry Potter -leffojen kollega Matthew Lewis, 30, joka esitti elokuvissa Neville Longbottomia.

”Puhu vain omasta puolestasi”, Lewis kirjoittaa kommentissa, joka on kerännyt noin 25 000 tykkäystä tämän jutun kirjoitushetkellä.

Matthew Lewisilla on maine siitä, että hän on vain komistunut komistumistaan Harry Potter -elokuvien jälkeen. Lewis ja Felton ovat jääneet ystävyksiksi elokuvien jälkeen, ja Felton on jakanut Instagram-tilillään myös yhteiskuvan kaksikosta ja niin ikään Potter-elokuvissa näytelleestä Emma Watsonista. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Harry Potter -tähti avioitui - katso kaunis hääkuva

Lue myös: Emma Watson antoi päivityksen suhdestatuksestaan - erikoinen ilmaisu jakoi mielipiteet

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat