Kuva: AOP

Angelina Jolie haluaisi muuttaa ulkomaille lastensa kanssa - Brad Pitt ei ole asiasta iloinen

07.11.2019 20:45 - Lauri Kujanpää

Pittilla ja Joliella on kuusi lasta.

Angelina Jolien, 44, ja hänen ex-miehensä Brad Pittin, 55, erouutiset ovat olleet kovasti otsikoissa, sillä pariskunta on taistellut oikeudessa jo pitkään muun muassa lastensa huoltajuuksista.

Jolie on nyt ilmoittanut, että haluaisi muuttaa ulkomaille ja viedä pariskunnan kuusi lasta mukanaan. Jolien haluaa kuitenkin odottaa, että kaikki lapset täyttävät 18 vuotta. Nuorimmat lapset ovat tällä hetkellä 11-vuotiaita.

Pitt ei ole kuitenkaan asiasta ollenkaan mielissään. Komistusta lähellä oleva lähde paljasti Hollywood Life -lehdelle, että Pittista tuntuu, että hänen lapsensa karkaavat hänen elämästään.

- Brad on todella pettynyt Jolien kommenttiin ulkomaille muutosta. Pittin mielestä Angelina yrittää saada hänet näyttämään pahalta, vaikkakin on hyvin ymmärtäväinen ja oikeudenmukainen. Pitt ei kuitenkaan itse halua kommentoida asioita sen enempää julkisesti, sillä hänen mielestään hänen lapsiensä elämä ei kuulu julkisuuteen, lähde sanoi ja jatkoi:

- Brad ei aio luovuttaa oikeudessa, sillä Angelina haluaisi lapset kokonaan itselleen. Tämän takia kiista venyy jatkuvasti.

Pitt ja Jolie löysivät toisensa tiedettävästi vuonna 2005 Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, jossa he näyttelivät pariskuntaa. Kaksikko erosi vuonna 2016 ja ovat siitä lähtien taistelleet oikeudessa. Jolie on muun muassa toivonnut saavansa huoltajuuden kaikista lapsista itselleen, kun taas Pitt on pyytänyt 50-50 -jakoa. Oikeustaistelussa on väännetty myös arvokkaasta viinitilasta.

Lue myös: Angelina Jolie ei halua antaa Brad Pittille huoltajuutta - "Lapset ovat hänelle kaikki kaikessa"

Lue myös: Angelina Jolie nakuilee muotilehden kansikuvassa - fanit hullaantuivat

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat