Kuva: AOP

Miley Cyrusin lähipiiri on huolestunut: "Hänen pitäisi rauhoittua"

07.10.2019 21:45 - Lauri Kujanpää

Cyrusin suhde-elämä on kokenut melkoisia muutoksia.

Miley Cyrus, 26, on elänyt melkoisessa suhteiden sekamelskassa viime aikoina. Ensin supertähti erosi aviomiehestään Liam Hemsworthista ja sen jälkeen tyttöystävästään Kaitlynn Carterista.

Nyt Cyrus on yhdistetty 22-vuotiaaseen laulajakomistukseen Cody Simpsoniin. Kaksikko oltiin nähty muun muassa pussailemassa julkisesti.

Cyrusia lähellä oleva lähde on kertonut nimettömästi Hollywood Life -lehdelle, että Cyrusin perhe on huolissaan tähden rakkauselämästä.

- Cyrusin lähipiiri pelkää, että jatkuvat otsikot suhteista satuttavat Cyrusia. Cyrus on edelleen rikki erostaan Hemsworthin kanssa, ja perhe tietää, että Cyrusilla menee siksi niin lujaa, kun hän on allapäin. He haluaisivat, että tähti rauhoittuisi ja ajattelisi hieman enemmän seuraavia siirtojaan. Cyrus käy läpi suuria asioita eikä hän aina pysty hillitsemään itseään.

Vastikään uutisoitiin, että ero Cyrusista oli myös Hemsworthille rankka sekä järkyttävä uutinen. Hemsworthin väitettiin jopa kuulleen omasta erostaan sosiaalisen median kautta. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Miley Cyrus ei halua nyt uusia suhteita: "Hän tarvitsee aikaa parantuakseen"

Lue myös: Miley Cyrusilla jo uusi mies? "Näin, kuinka he pussailivat!"

Lue myös: Raju väite: Miley Cyrusin ex-mies sai tietää avioerosta somen kautta

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat