Kuva: AOP

Meghan Marklen somepäivitystä syytetään kaksinaamaisuudesta: "Onko tälle tekopyhyydelle loppua?"

05.09.2019 10:45 - Milena Raappana

Kuninkaallisen parin sitaattipäivitys aiheutti monissa ristiriitaisia tunteita.

Sussexin herttuaparin ympärillä kuhina sen kuin jatkuu. Pari jakoi yhteisellä Instagram-tilillään voimakkaan sitaatin, jonka on sanonut Etelä-Afrikan edesmennyt presidentti Nelson Mandela

Kuvassa lukee: "Hajottaminen ja tuhoaminen on helppoa. Sankareita ovat ne, jotka solmivat rauhan ja rakentavat uutta."

Kauniin sanoman sisältävä kuva keräsi kuninkaallisen parin faneilta lähes 353 000 tykkäystä, mutta kaikki eivät sulattaneet sitä kritiikittä. Usein kommentoijien mielestä tekstin jakaminen on tekopyhää ja ristiriidassa peilaten Meghan Marklen perheen välisiin suhteisiin.

Meghan ei ole ollut yhteyksissä isäänsä Thomas Markleen, 75, eikä anna tämän tavata herttuaparin pientä Archie-poikaa. Isän ja tyttären välit viilenivät muun muassa sen jälkeen, kun kävi ilmi, että Thomas oli lavastanut paparazzikuvia. Kuvissa hänet näytetään lukemassa Britannian ja sen hoviin liittyviä uutisia ja tietokirjoja sekä teettämässä pukua. 

Tieto kuvien lavastamisesta tuli hieman sen jälkeen, kun prinssi Harryn tiedottaja oli antanut lausunnon, että media seuraa ja häiriköi Thomas Marklea ja pyysi medioita prinssin nimissä olemaan julkaisematta paparazzikuvia ja lopettamaan Meghanin isän tavoittelun. Thomas on omien sanojensa mukaan lähettänyt anteeksipyynnön kuninkaalliselle perheelle ja kuningatar Elisabetille. 

Thomas ei myöskään päässyt kuninkaallisen parin häihin, sillä hän kärsi kahdesta sydänkohtauksesta juuri suuren päivän kynnyksellä. Lääkäri kielsi tätä lentämästä Atlantin yli eikä hän näin ollen päässyt saattamaan tytärtään alttarille. 

Nelson Mandelan sitaatilla varustetussa päivityksessä monet pyytävätkin Meghania solmimaan rauhan isänsä kanssa ennen kuin laittaaa sosiaaliseen mediaan vastaavanlaisia päivityksiä.

"Sankareita ovat myös he, jotka antavat anteeksi."

"Miksi sitten et tee rauhaa isäsi kanssa?"

"Rakenna suhde isäsi kanssa uudelleen. Ota omista neuvoistasi vaari."

"Ole kiltti ja tee rauha sankarin kanssa, joka kasvatti sinusta vahvan naisen, joka tänä päivänä olet. Yhdenkään vanhemman ei pitäisi joutua eristetyksi perheestään ja se on sydäntä särkevää varsinkin, kun lapsenlapset ovat mukana. Toivottavasti sinun ei koskaan tarvitse läpikäydä torjumisen kipua rakastetun lapsen suunnalta."

"Onko tälle tekopyhyydelle loppua?"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Meghan Marklea ei kutsuta enää herttuaparin ystävien illanviettoihin - ymmärrätkö syyn?

Lue myös: Meghan Marklen entinen koti myynnissä - katso kuvat herttuattaren ja ex-miehen lemmenpesästä

Lähde: The Sun, Harper's Bazaar, Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat