Kuva: Instagram

Saara Aallosta tuli kummitäti - huomaatko tahattoman ja hupaisan yksityiskohdan kuvassa?

22.08.2019 10:15 - Senni Loikala

Artisti on tuore kummitäti tyttövauvalle.

Poptähti Saara Aallosta, 32, on tullut kummitäti. Artisti kertoi ilouutisesta myöhään keskiviikkona yli 147 000 seuraajan Instagram-tilillään. Aalto julkaisi tuolloin kuvan, jossa hän pitää kummilastaan sylissään. 

"Kummitäti tälle kauniille tytölle. En malta odottaa, että saan nähdä hänen kasvavan ja oppia tuntemaan persoonallisuutesi", Aalto kirjoittaa.

Somessa huomattiin: "Vauva näyttää keskisormea..."

Torstaiaamuun mennessä päivitys on saanut yli 5100 sydäntä ja kymmeniä kommentteja kuvapalvelussa. Monissa kommenteissa onnitellaan Aaltoa kummitädin tehtävästä ja kuvaa kehutaan esimerkiksi suloiseksi.

"Tämä kuva on puhdasta rakkautta. Kummitädin tehtävä on lahja elämältä. Nauti jokaisesta hetkestä hänen elämässään ja yhteisestä ajastanne. Kyse on aivan erityisestä yhteydestä ja ehdottomasta rakkaudesta", yhdessä kommentissa lukee. "Niin ihana ja aito kuva! Ihanaa, että saat olla kummitäti pienokaiselle! Sinusta tulisi varmasti myös hyvä äiti", toinen kommentoija jatkaa.

Joku myös huomasi kuvasta yksityiskohdan, joka on herättänyt hupia päivityksen kommenttikentässä: "Haha vauva näyttää keskisormea..."

Katso Saara Aallon päivitys alta.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Saara Aallon ja Suvi-siskon yhdennäköisyys hämmästyttää somessa: "Näytätte kaksosilta"

Lue myös: Saara Aalto ja Meri-rakas julkkisgaalassa - laulajattarella yllään trendikäs rintaliivitoppi

Lue myös: Saara Aallon poseerauskuvaa ei meinaa uskoa todeksi - faneilta hauska huomio

Kilpailut

Uusimmat