Kuva: AOP

Meghan Marklea ei kutsuta enää herttuaparin ystävien illanviettoihin - ymmärrätkö syyn?

12.08.2019 19:15 - Milena Raappana

Meghanin toiminta saa kuninkaallisten ystävät pyörittelemään silmiään.

Herttuatar Meghan on halunnut uudistaa perinteisiä brittihovin säädöksiä ja uudistaa kuninkaallisiin liittyviä sääntöjä. Tämä on kuitenkin osittain johtanut siihen, ettei entistä näyttelijää enää kutsuta hänen ja prinssi Harryn yhteisten ystävien järjestämiin illanviettoihin. 

Mail on Sunday -julkaisun mukaan pariskunta ei muun muassa noudata juhliin liittyviä istumajärjestyssääntöjä ja istuvat kaikesta huolimatta aina vierekkäin. Lisäksi Meghanin kerrotaan antavan julkisia hellyydenosoituksia Harrylle, mikä on aiheuttanut prinssin ystävissä silmien pyörittelyä.

Illanviettojen istumajärjestyksiin liittyy kolme sääntöä, joita osallistujen tulee noudattaa. Ensinnäkin sana "placement" eli "sijainti" tulee lausua ranskalaisittain, jotta ei kuulostaisi liian tavalliselta tai amerikkalaiselta. Toisessa säännössä määrätään, että pariskuntia ei saa sijoittaa istumaan vierekkäin, jotta vältetään julkiset hellyydenosoitukset, jotka voivat viedä muiden vieraiden ruokahalun. Kolmas ja viimeinen sääntö on simppeli: vieraiden tulee istua heille määrätyillä paikoilla. 

Meghan on aikaisemminkin rikkonut kuninkaallisiin liittyviä sääntöjä. Hän esimerkiksi ilmestyi Wimbledonin tennisotteluun farkuissa, mikä rikkoo ottelun etikettiä. Herttuatar istui yksityisessä katsomossa katsomassa ystävänsä Serena Williamsin peliä, mutta asunsa takia hän ei voinut mennä kuninkaalliseen katsomoon. 

Lue myös: Meghan Marklen entinen koti myynnissä - katso kuvat herttuattaren ja ex-miehen lemmenpesästä

Lue myös: Herttuapari lopetti jälleen kaikkien seuraamisen Instagramissa - taustalla spesiaali syy

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat