Kuva: AOP

Twilight-tähdet nauttivat ystävyydestään - pettämiskohut mennyttä elämää?

30.04.2019 15:45 - Lauri Kujanpää

Stewart petti Pattinsonia ohjaaja Rupert Sandersin kanssa.

Supertähdet Robert Pattinson, 32, ja Kristen Stewart, 29, olivat pariskunta Twilight-elokuvissa sekä myös tosielämässä. Heidän rakkaustarinansa oli monen mielestä järjettömän ihana ja heitä seurattiin tarkkaan. Suhde kuitenkin päättyi, kun Stewart jäi kiinni pettämisestä.

Pettämiskohut taitavat olla kuitenkin historiaa, sillä Stewart ja Pattinson ovat nykyään hyvää pataa keskenään. Pattinson kertoi Sunday Times Style -lehden haastattelussa, että ajattelee Stewartin olevan ystävä, jota ei näe kovin useasti.

Yksi Stewartia lähellä oleva lähde on paljastanut Hollywood Life -lehdelle, että kaksikko pitää yhteyttä ja he nauttivat siitä.

- He tekstailevat toisinaan, joko työstä tai siviilielämän asioista. He ovat todella ystävällisiä toisilleen, mutta puhuvat myös yksityisistä jutuista. Stewart on tyytyväinen, että saa kutsua Robia jälleen ystäväkseen. Heillä on ollut paljon asioita selvitettävänä ja Stewart tietää, että on tehnyt virheitä.

Pattinson ja Stewart seurustelivat vuosina 2009-2013. Heidät on onnistuttu bongaamaan aikaisemminkin yhdessä pettämiskohujen jälkeen, kuten muun muassa viime kesänä.

Stewart petti Pattinsonia ohjaaja Rupert Sandersin kanssa.

Lue myös: Kristen Stewart ja Robert Pattinsson bongattiin kaupungilta yhdessä - ihmiset sekosivat

Lue myös: Twilight-tähti vahvisti suhteensa - uusi rakas rinnalla vain viikkoja eron jälkeen

Lue myös: Twilight-tähden parisuhdeneuvo: Älä ole persläpi!

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat