Kuva: Emmi Moilanen

Pyhimys artistien kokaiinin käytöstä MTV:llä: "Saattaa joskus olla vaikea päästä sinne wc-koppiin"

20.02.2019 09:45 - Reija Saarinen

Kokaiini mielletään usein "eliittihuumeeksi", jota nähdään paljon yöelämässä.

Pyhimys eli Mikko Kuoppala saapui eilen MTV:n uuden Studio-keskusteluohjelman vieraaksi ja kertoi omia ajatuksiaan päihteistä ja niiden käytöstä Kirsi Alm-Siiralle sekä Nina Rahkolalle.

Kuoppalan mukaan hän on itsekin käyttänyt alkoholia rentoutumiseen ennen lavalle menoa.

- Olen itse hyödyntänyt alkoholia esittävään puoleen. Se vapautuminen ja se, että ei tarkkaile itseään niin paljoa. Alkoholi on siinä auttanut, hän kertoo.

Kuoppala ei ole tilanteessa yksin. Meistä jokainen muistaa lukuisia tähtiä, joiden elämässä ja sen päättymisessä päihteillä on ollut suuri rooli. Kuoppalan mukaan heistä moni on varmasti yrittänyt täyttää koloa sisällään, kun siihen ei ole löytynyt muuta ratkaisua.

Juuri rohkaisun takia Kuoppala ajattelikin ennen olevansa ihan väärällä alalla, sillä ei halua olla esillä. Nyt hän on kuitenkin tajunnut jotain.

- Voisin sanoa, että ennen ajattelin, että olen väärällä alalla, koska en ole esiintyjä. Mitä enemmän olen tätä tehnyt, olen tajunnut sen, että suurin osa esiintyjistä ei ole.

Alkoholin lisäksi myös kokaiini on huume, joka mielletään usein eliitin päihteeksi. Se nouseekin usein esille juhlien aikaan, ei vain Hollywoodissa vaan myös täällä Suomessa.

- Sanotaan näin, että kyllä kokaiiniin Suomessa törmää. Ainakin mun elinpiirissä on tullut vastaan. Saattaa olla joissakin gaalailloissakin olla vaikeaa päästä sinne koppiin, Kuoppala toteaa.

Lue myös: Pyhimys kertoo päiväkodista saamastaan palautteesta - "Lapset voivat kuunnella musiikkiani"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat