Kuva: Mikko Räsänen

Maria Veitola kertoi talk show'ssa havaintonsa Vappu Pimiän somekuvista: "Rakastan sitä, kun.."

14.02.2019 09:00 - Senni Loikala

MTV:llä pyörivässä Vappu ja Marja Live -ohjelmassa vieraillut Maria Veitola tahtoisi, että sosiaalisessa mediassa olisi tavallista kertoa myös ikävistä ja haastavista asioista omassa elämässä.

Huippusuosittua Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaansa luotsaava tv-toimittaja Maria Veitola, 45, vieraili keskiviikkona Vappu Pimiän ja Marja Hintikan Vappu ja Marja Live -talk show’ssa.

Keskustelussa nostettiin esille Maria Veitolan linja siitä, että hän kertoo sosiaalisessa mediassa myös elämänsä varjopuolista. Veitola on aiemmin kertonut Instagramissa esimerkiksi paniikkihäiriöstään. Veitola tuo esille, että pitäisi olla tavallista, että sosiaalisessa mediassa kerrotaan myös omista haasteistaan ja heikkouksistaan.

- Miksi emme jakaisi aitoa ihmisyyttä keskenämme, emmekä vain ihmisyyden ideaalia? Maria Veitola totesi ja sai väliaplodit.

Valtaosa sosiaalisen median käyttäjistä on saattanut huomata, että monet luovat virtuaalimaailmassa yltiöpäisen positiivista kuvaa elämästään.

- En tahdo osallistua sen maailman tekemiseen, missä matkustetaan täydellisiin maisemiin ulkomaille, missä ollaan upeissa vaatteissa, missä on ihana käsilaukku. Saa olla niinkin, mutta kun se on tehty normaaliksi, niin haluan kertoa myös, että on tavallista, että käy terapiassa, että itkee ja on masentunut, että elämässä voi olla monenlaisia sävyjä, Maria Veitola perusteli lähetyksessä.

Maria Veitola kehuu Vappu Pimiän somekuvia

Myös Vappu Pimiä kertoi arvostavansa aitoutta sosiaalisessa mediassa.

- Itselläni on sama periaate, että haluan näyttää oikeaa elämää, Pimiä totesi.

Maria Veitola nappasi kiinni Vappu Pimiän kommentista, ja kertoi huomanneensa Pimiän julkaisevan rehellisiä päivityksiä elämästään sosiaalisessa mediassa.

- Rakastan sitä, kun sinä aamuisin unenpöpperössä esimerkiksi juokset. Vaikka olenkin sillain, että en kestä, se urheilee joka päivä, mutta sitten olen sillain, että jes, Vappu on siellä vaan rähmät silmissä! Se on tosi tärkeää.

Lue myös: Maria Veitolaa syytetään edelleen melkein joka päivä Tomi Metsäkedon "elämän pilaamisesta"

Kilpailut

Uusimmat