Kuva: AOP

Julkkisparit, jotka ovat tavanneet toisensa sokkotreffien kautta - arvaisitko heistä?

31.01.2019 13:15 - Katariina Auvinen

Muun muassa Meghan Markle ja prinssi Harry ovat tavanneet toisensa sokkotreffeillä.

Sokkotreffit ovat aina riski, koska vastapuoli voi olla joko unelmien prinssi tai henkilö, jonka kanssa ei löydy yhteistä säveltä ollenkaan. Joillekin julkkiksille riskin ottaminen on kuitenkin kannattanut, koska he ovat löytäneet kumppaninsa järjestettyjen treffien kautta. 

Katso ketkä julkkisparit tapasivat sokkotreffien kautta.

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson

Parin suhde on ollut myrskyisä pettämisten ja riitojen vuoksi, mutta he ovat pysyneet vielä yhdessä. Parin yhteinen ystävä, koripalloilija Brandon Jennings oli sitä mieltä, että pari pitäisi tutustuttaa toisiinsa, joten hän järjesti Kardashianille ja Thompsonille treffit. 

Pari tapasi toisensa vuonna 2016 ja heille syntyi tytär viime vuoden huhtikuussa. 

(kuva: AOP)

Prinssi Harry ja Meghan Markle 

Yksi viime vuoden seuratuimmista pareista oli naimisiin menneet Meghan Markle ja Britannian prinssi Harry, jotka tapasivat toisensa kolme vuotta sitten sokkotreffeillä. Pari on myöntänyt, että heidän ensimmäiset treffinsä olivat järjestetyt, mutta ovat olleet hyvin vaitonaisia ihmisestä, joka treffit järjesti. 

- Eikö hän ollutkin mukava? Pari naureskeli toimittajan kysyessä kuka heidät järjesti yhteen. 

Harry itse on kertonut, että hän ei tuntenut Meghania ollenkaan ennen treffejä. Mies on kertonut, ettei hän katsonut ollenkaan Pukumiehet-sarjaa, josta nainen tuli tutuksi. 

(kuva: AOP)

Gisele Bundchen ja Tom Brady 

Huippumalli Gisele Bundchen ja Tom Brady tapasivat toisensa sokkotreffien kautta. Parin suhteen alku ei ollut kovinkaan mutkaton, koska parin tavatessa toisensa, Bradyn entinen kumppani paljasti olleensa raskaana miehelle.

Julkkispari on ollut yhdessä jo vuodesta 2009 saakka ja heillä on yhdessä kaksi lasta. Bundchenin mukaan hänen ystävänsä auttoivat häntä etsimään kumppania elämäänsä. Nainen oli käynyt kaksilla sokkotreffeillä ennen Bradya ja ne treffit olivat menneet huonosti. Bundchen kertoikin, että hän meni todella skeptisesti kolmansille treffeille, mutta ne osoittautuivatkin menestykseksi. 

(kuva: AOP)

Salma Hayek ja Francois-Henri Pinault 

Kun entinen Guccin toimitusjohtaja Mimma Viglezio kertoi näyttelijä Salma Hayekille, että tämä haluaisi esitellä kaunottarelle erään ranskalaisen miljonäärin, Hayek oli skeptinen. Erityisesti nainen tyrmistyi siitä, että hänen ystävänsä halusi esitellä tämän noin 70-vuotiaalle miehelle. Ensimmäisen treffit menivät 2000-luvun alussa menivät niin hyvin, että parille syntyi lapsi ja he menivät naimisiin vuonna 2009. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Haluatko tehdä vaikutuksen ensitreffeillä? Seikat, jotka kannattaa pitää mielessä

Lähde: The List 

Kilpailut

Uusimmat