Kuva: AOP

MTV: Suomalaismies on nähnyt kaikki Salkkari-jaksot - paljastaa nyt, mikä sarjassa viehättää

25.01.2019 10:03 - Katariina Auvinen

Salatut Elämät -sarja täyttää 20 vuotta.

Salatut Elämät -televisiosarja on pyörinyt television puolella jo 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi MTV haastatteli fania, Ville Grahnia, joka on nähnyt kaikki lähes 3500 tuhatta sarjan jaksoa. Grahn kertoi, että on vieraillut sarjan katsomisen lisäksi myös kuvauspaikalla, joka sijaitsee Helsingin Eirassa. 

- Tämä katu ei ole minulle pyhiinvaelluskohde, mutta olen käynyt täällä ennenkin. Tähän mennessä, kun sarjaa on tullut ulos melkein 3500 jaksoa, niin kaikki jaksot olen jossain vaiheessa elämääni nähnyt, mies kertoo. 

Grahn oli 16-vuotias, kun ensimmäinen jakso tuli ulos. Kymmenen vuoden jälkeen hän ajatteli, ettei sarjan katsomista kannata enää lopettaa. 

- Vaikea sanoa, mikä sarjassa koukuttaa. Kuitenkin hahmot ovat tulleet näiden vuosien jälkeen tietyllä tavalla tutuiksi, joten sillä tavalla kiinnostaa, mitä heille kuuluu, mies kertoo. 

Grahnin mukaan sarja on onnistunut muuttumaan ja elämään ajassa, joka voisi olla salaisuus siihen, että sarja on pyörinyt niin pitkään ruudussa. 

- Toki sarjassa on villejä draamankaaria aina välillä, mutta se kuitenkin käsittelee päivän polttavia puheenaiheita, hän arvelee.

(Juttua muokattu 25. tammikuuta 2019 klo 16:39 - nimi lisätty)

Lue myös: Salkkarit-kaunotar odottaa esikoistaan - kauniit raskauskuvat aiheuttivat kommenttivyöryn

Lue myös: Sara Parikka palaa Salattuihin elämiin - lasten vieminen päiväkotiin oli kova paikka

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat