Kuva: Emmi Moilanen

Abreun, 28, viime vuosi oli tunteiden vuoristorata: "Kasvoin enemmän ihmisenä kuin aikoihin"

27.01.2019 18:15 - Katariina Auvinen

Viime vuonna tehtyjen päätösten nainen toivoo kantavan hedelmää tänä vuonna.

Laulaja Abreu, 28, julkaisi vastikään uuden kappaleen, Takaisin kotiin, jonka fanit ovat ottaneet innolla vastaan. Nainen kävi myös Voice.fi:n haastattelussa kertomassa fiiliksiään tulevasta. Abreun mukaan kyseessä on epätoivoinen rakkauslaulu, jonka nimen piti olla ensin aivan toisenlainen. 

- Alkujaan nimen piti olla varamiehii, koska niin lauletaan kertosäkeessä, mutta nimi muuttui, koska laulu ei kuitenkaan kerro itse niistä varamiehistä. Se kertoo siitä yhdestä tyypistä, jota odotat kotiin, mutta sinä odotusaikana sinulla saattaa olla niitä muita, jotka tarjoavat hellyyttä tarvittaessa, nainen kertoo. 

Taustalla on Abreun mukaan koskettava ja henkilökohtainen tarina, mutta hän ei halua avata sitä enempää. Hän kuitenkin paljastaa, että jokaisessa biisissä on jonkinlainen henkilökohtainen side taustalla. 

- En halua enää laulaa sellaisista asioista ja jutuista, mistä en tiedä, miltä ne tuntuvat. Biiseissäni on aina jokin henkilökohtainen juttu tai tarina taustalla, hän kertoo. 

(kuva: Emmi Moilanen )

Vuosi 2018 kasvatti 

Viime vuonna ennen Anna Abreuna keikkaillut nainen vaihtoi nimensä Abreuksi huhtikuussa. Hän kertoi tuolloin, ettei aio varoa sanomisiaan vaan tuoda mielipiteitään rohkeasti esille. Viime vuoden nainen summaa erityisesti kasvattavana. 

- Viime vuonna kasvoin ihmisenä enemmän kuin pitkiin aikoihin. Minun on pitänyt nöyrtyä, löytää itseni artistina ja myöskin ihmisenä. Viime vuosi oli siis kasvun vuosi ja toivottavasti tänä vuonna se kantaa hedelmää, jotta voisin nauttia niistä, eikä tämä vuosi olisi sellaista tunteiden ylä- ja alamäkeä, Abreu pohtii. 

- Tähän mennessä vaikuttaa hyvältä, joten toivotaan, että näin jatkuukin, hän lisää. 

Psykologia kiinnostaa 

Abreu nousi suuremman yleisön tietoisuuteen vuoden 2007 Idols-laulukilpailusta. Nainen oli tuolloin vasta 16-vuotias. Jos laulu-ura ei olisi auennut, nainen olisi luultavimmin päätynyt opiskelemaan psykologiaa. 

- Olisin luultavasti opiskellut psykologiaa. Minua kiinnostaa todella paljon mielen liikkeisiin ja tunteisiin liittyvät asiat. Tässä työssä vaaditaankin välillä sitä, että joudut astumaan niin sanotusti toisen korvien väliin välillä. Pitää miettiä ihmismieltä ja sitä, milloin kuulija voi saada kiinni minun ajatuksistani. Se on haastavaa, hän kertoo. 

Lue myös: Abreu julkaisi uuden biisin - kertoo epätoivoisesta rakkaudesta, kuuntele

Lue myös: Abreu, 28: "Pienikokoisena naisena joudun aina kohtaamaan sen, ettei minua oteta vakavasti"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat