Kuva: Getty Images

Natalie Portman arvosteli Jessica Simpsonin asuvalintaa neitsyenä - pari on kiivaassa sanasodassa

14.12.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Portman avautui saamasta kritiikistään.

Hollywoodissa kuohuu, kun näyttelijä Natalie Portman erehtyi ihmettelemään julkisesti sitä, miksi Jessica Simpson poseerasi varsin antoisissa kuvissa ollessaan vielä neitsyt.

- Muistan olleeni itse teini-ikäinen ja nähneeni Jessican jossain naistenlehden kannessa, jossa hän ilmoitti myös olevansa neitsyt. OIin todella hämmentynyt tästä yhtälöstä, Portman kertoi tuolloin haastattelussa. 

(kuva: Getty Images )

Simpson itse älähti takaisin Portmanille, jonka jälkeen naisten välille syntyi tiukka sanakiista sosiaalisessa mediassa. Portman pahoitteli sanomisiaan Simpsonille.

Simpson itse otti kantaa asiaan omalla Instagram-tilillään, jossa hän kertoi olevansa todella pettynyt naisen sanomisiin. 

Natalie Portman antoi haastattelun, jossa hän kertoi, että hänestä tuntuu siltä, että hänet vedettiin mukaan tahallaan skandaaliin, jota ei edes ollut. 

- Mediat haluavat koko ajan uusia juttuja, jonka vuoksi he etsivät skandaaleja. Minut vedettiin mukaan tähän, Portman kertoo. 

Naisen mukaan hänet vedetään mukaan skandaaleihin paljon helpommin nykyisin kuin esimerkiksi kymmenen vuotta sitten, kun nainen oli tunnetumpi. 

Lue myös: Jessica Simpson, 38, kertoi olevansa raskaana - ihmiset lyttäsivät tulevan äidin iän

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat