Kuva: Getty Images

Moderni perhe -tähden saama elinsiirto epäonnistui - paino tippui 39 kiloon

11.12.2018 11:45 - Katariina Auvinen

Sarah Hyland kertoi, että hän sai toisen munuaisen veljeltään. Isän antama munuainen petti.

Moderni perhe -televisiosarjasta tuttu Sarah Hyland, 28, on kertonut julkisuudessa, että hän kärsi munuaisten dysplasiasta, joka on vaikuttanut siihen, etteivät munuaiset ole kehittyneet kunnolla. 

Hylandille jouduttiin tekemään munuaisensiirto ensimmäisen kerran vuonna 2012, jolloin elimen luovutti tyttärelleen hänen isänsä. Siirtoleikkaus meni hyvin ja hetken näytti siltä, että asiat loksahtavat kohdalleen, mutta asiat muuttuivat kaksi vuotta sitten. Uuden munuaisen toiminta hiipui hiljalleen, jonka vuoksi Hyland tarvitsisi uuden munuaisen. 

Nainen kertoi, että asia ajoi hänet niin pohjalle, että hän jopa mietti vakavissaan itsemurhaa. Viime vuonna nainen joutui dialyysiin, joka kuihdutti hoikkaa kaunotarta vielä entisestään. Tuolloin hän sairastui masennukseen. 

- Lääkärit yrittivät pelastaa munuaista kaikin mahdollisin keinoin, siinä onnistumatta. Minusta tuntui, että perheeni antoi minulle uuden tilaisuuden elää ja petin heidät sekä itseni. Tuolloin mietin vakavissani itsemurhaa, hän kertoo Daily mail -julkaisulle. 

Viime vuonna hän sai myös uuden munuaisen. Sen luovutti Hylandille tällä kertaa hänen veljensä Ian. 

Hyland on 157 senttimetriä pitkä ja hän on kertonut painonsa pudonneen sairautensa vuoksi jopa hälyttävän alas, 39 kiloon. Tämä tilanne tulkittaisiin painoindeksin mukaan vaikeaksi alipainoksi. 

Hyland on kertonu, että nyt hän voi tilanteeseen nähden hyvin.

Vuonna 2017 tähden paino tippui hälyttävän alas. Se on hänen mukaansa johtunut munuaissirrännäisen pettämisestä. (kuva: Getty Images )

Nainen joutui viettämään suurimmat juhlapyhät sairaalassa. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Minna Parikan kengät taas supertähtien jaloissa - katso kuvat maailmalta

Lue myös: Moderni perhe -kaunotar julkaisi upean bikinikuvan ja paljasti samalla arpensa - fanit ihastuivat

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat