Kuva: Getty Images

Hurja salaliittoteoria leviää - Tupac Shakur olisi hengissä ja asuisi Kuubassa

21.09.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Mies, joka väittää kuuluneensa turvallisuustiimiin, kertoi salakuljettaneensa räppärin pois maasta.

Räppäri Tupac Shakur kuoli vuonna 1996 ollessaan vain 25-vuotias. Häntä ammuttiin Las Vegasissa ja sairaalahoidosta huolimatta mies menehtyi kuuden päivän kuluttua saamiinsa vammoihin. Mies polttohaudattiin seuraavana päivänä, mutta nyt uuden teorian mukaan mies olisikin hengissä ja voisi hyvin. 

Mirror-julkaisun mukaan se olisi saanut tietoja tuolloin turvatiimiin kuuluneelta mieheltä, joka väitti räppärin asuvan nykyisin Kuubassa. Kuuluisa salaliittoteorioita paljastava Michael Nice väittää, että hän kuului tiimiin, joka salakuljetti Shakurin Kuubaan ampumisen jälkeen, jotta tämä olisi turvassa. 

Nicen mukaan mies asuisi vieläkin saarella. 

- Ketään ei pidätetty ampumisesta, koska Tupac on vielä elossa, Nice vakuuttaa. 

Miehen mukaan räppärin vanhemmat olivat mukana huijauksessa, jotta Kuubaan kuljettaminen sujuisi kivuttomasti. Nicen mukaan mies oli vain loukkaantunut välikohtauksessa ja selvinnyt vammoistaan. 

Kohtalokkaan tapahtuman iltana Shakur oli tullut seuraamaan hänen ystävänsä Mike Tysonin paluuottelua, jonka jälkeen välikohtaus tapahtui. Shakurin kuolemasta on vuosien varrella liikkunut erikoisia arveluita ja tietoja. Ketään ei ole tuomittu miehen ampumisesta.

Heinäkuussa Yhdysvaltojen viranomaiset ilmoittivat, että he etsivät vielä Shakurin murhaajaa. 

Lue myös: Tupacin kaksoisolento palkattiin näyttelemään häntä - pysäyttävä yhdennäköisyys

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat