Kuva: Getty Images

Perhe ei hyväksy Ben Affleckin ja nuoren Playboy-pupun suhdetta - pitävät uhkana miehen terveydelle

18.09.2018 13:45 - Katariina Auvinen

Ben Affleckin suhde 24 vuotta nuorempaan Shauna Sextoniin syvenee.

Näyttelijä Ben Affleck, 46, ilmoittautui alkoholivieroitukseen muutama viikko sitten, kun hänen entinen vaimonsa Jennifer Garner vaati miestä hankkimaan itselleen hoitoa Affleckin itsensä sekä heidän yhteisten lastensa takia. 

Villisti juhlinut Affleck oli juuri tavannut Playboy-kaunottaren Shauna Sextonin, 22, jonka kanssa mies vietti aktiivisesti aikaa. Mitä ilmeisimmin suhde on kehittynyt vakavammalle tasolle, koska Sextonin on nähty vierailleen useasti vieroitusklinikalla tapaamassa Affleckia. Sexton on viipynyt paikalla useita tunteja. 

Shauna Sexton (kuva: Getty Images )

Aktiivisesta vierailurytmistä johtuen näyttelijän perhe on näreissään Sextonin suhteen. Daily mail -julkaisun mukaan Affleckin perhe on sitä mieltä, että nuori nainen ei anna miehelle aikaa tervehtyä ja olla itsensä kanssa. 

Suhde on muodostunut kynnyskysymykseksi niille ihmisille, jotka ovat halunneet auttaa Affleckia pääsemään kuntoon. Esimerkiksi miehen lähimmät ystävät toivoivat, että kyseessä olisi lyhyt suhde, joka olisi päättynyt vieroitukseen menoon. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. 

- Mitä enemmän Ben viettää aikaa Shaunan kanssa, sitä enemmän mies toivoo pääsevänsä kotiin, lähde paljastaa. 

Lähipiiri on huolissaan siitä, että mies retkahtaisi uudelleen alkoholiin, jos hänet kotiutetaan liian äkkiä. 

- Shauna on ollut Benin tukena vieroituksessa, mutta hän ei tunnut antavan miehelle aikaa toipua hänen tarvitsemallaan tavalla, lähde jatkaa. 

Perhe on neuvoton miehen kanssa. Affleck on sitoutunut pysymään vieroituksessa kuukauden, mutta esimerkiksi Garner on varma, että miehen pitäisi pysyä klinikalla paljon pidempään. 

Lue myös: Jennifer Garnerin mitta täyttyi Ben Affleckin sekoiluun Playboy-pupun kanssa - järeät aseet käyttöön

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat