Kuva: Getty Images

Jasper Pääkkönen saapui New Yorkissa punaiselle matolle näyttävän mallikaunottaren kanssa - katso

31.07.2018 14:45 - Iiro Myllymäki

Alexandra Escat on yhdistetty Jasper Pääkköseen romanttisessa mielessä.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 38, loistaa suuressa roolissa Hollywood-elokuva BlacKkKlansmanissa. Elokuvan ensi-iltaa juhlistettiin eilen New Yorkissa, ja Pääkkönen saapui ensi-iltaan punaista mattoa pitkin yhdessä näyttävän mallikaunottaren kanssa. Nainen on Pääkköseen romanttisessa mielessä yhdistetty Alexandra Escat, 33.

(kuva: Getty Images)

Filippiiniläis-espanjalainen Alexandra Escat nousi julkisuuteen Britannian prinssi Andrew’n kautta. Kaksikosta otettiin salakuvia, kun he paistattelivat yhdessä päivää huvijahdilla. Huhut salasuhteesta levisivät nopeasti, vaikka Escat itse kiistikin kaksikon välillä olevan mitään romanttista. Daily Mailin tietojen mukaan prinssi Andrew kuitenkin pommitti Escatia tekstiviesteillä, joissa hän kielsi naista puhumasta mitään kaksikon väleistä julkisuuteen.

Jasper Pääkkösen Hollywood-debyyttiroolia on kehuttu laajalti. Spike Leen ohjaama elokuva kertoo rasistiseen Ku Klux Klan -liikkeeseen suunnatusta peiteoperaatiosta. Pääkkönen on aiemmin kertonut Radio Cityn haastattelussa, että ohjaaja Lee kehui kuvausten aikana häntä vuolaasti.

- Se ei ole hänelle tyypillistä. Yhden kohtauksen jälkeen hän tuuletti ja huusi ”Finlandiaa” ja ”Helsinkiä” ja paljon kirosanoja siihen väliin. Tuli olo, että ehkä Suomi-poika voi olla edes tähän yhteen kohtaukseen tyytyväinen, koska tuossa tuo Spike Lee huutaa ”Helsinki, motherfucker”, Pääkkönen on kertonut.

Voit katsoa elokuvan virallisen trailerin alta.

Lue myös: Jasper Pääkkönen sai Spike Leeltä ylistystä leffakuvauksissa - "Hän huusi 'Helsinki, motherf*cker!'"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat