Jukka Hildénin ja amerikkalaistähden rakkaus roihuaa: "Olen todella, todella onnellinen!"

16.07.2018 16:45 - Senja Rapila

Jukka ja Chachi Gonzales ovat seurustelleet julkisesti muutamien kuukausien ajan.

Duudsonit-tähti Jukka Hildén, 37, ei peittele onneaan sosiaalisessa mediassa. Amerikkalaisnäyttelijä Chachi Gonzalesista, 22, itselleen rakkauden löytänyt suomalaistähti on julkaissut jälleen romanttisen yhteiskuvan parista. Kauniin kuvan kylkeen Jukka on kertonut elämänviisauksia seuraajilleen.

"Olen palannut takaisin Los Angelesiin ja olen todella, todella onnellinen. Se, mitä haluan sanoa, on että keskity elämääsi. Mikä tekee sinut onnelliseksi? Kun valitset sydämestäsi; olipa se ihminen, työ tai unelma, sinusta tulee paras itsesi. Niin olet parempi ihminen myös kaikille ympärillesi oleville henkilöille. Kaikki lähtee sinusta! Olen hyvin onnellinen", Jukka hehkuttaa.

Chachi on käynyt vastaamassa Jukan kauniisiin sanoihin kuvan kommenteissa.

"Kiitos, että tarjoat minulle ultimaattista onnea. Olen niin ylitsepääsemättömän kiitollinen siitä, että olet elämässäni ja että saan olla osa elämäsi matkaa. Vihaajilla on omat mielipiteensä, mutta minä ja sinä olemme ainoat suljettujen ovien takana ja tiedämme suhteemme mahtavuuden. Kiitos, että rakastat minua. Olen hyvin onnellinen!" hän hehkuttaa.

Voit katsoa hellän kuvan alapuolelta.

Lue myös: Duudsonit-Jukan ja tyttöystävä Chachin yhteinen koira on suloinen ilmestys - "Pikku kakkamonsteri"

Lue myös: Jukka Hildén julkaisi veikeän yhteiskuvan 22-vuotiaan rakkaansa kanssa: ”Hän saa minut niin onnelliseksi"

Kilpailut

Uusimmat