Kuva: Getty Images

Viimeisillään raskaana oleva Cardi B paljasti menneensä naimisiin - "Ei meikkiä, ei mekkoa"

26.06.2018 17:30 - Katariina Auvinen

Räppäri on ollut rouva jo pidemmän aikaa.

Räppäri Cardi B, 25, odottaa ensimmäistä lastaan syntyväksi aivan lähiaikoina. Nainen meni näyttävästi kihloihin, Offset-rakkaansa kanssa viime vuoden puolella, ja heti sen jälkeen huhut naisen raskaudesta alkoivat mylläämään. 

Nainen on nyt vahvistanut Twitterissä, että hän meni itse asiassa tasan yhdeksän kuukautta sitten jo naimisiin. Samoihin aikoihin alkunsa sai pariskunnan vauva. Pariskunta avioitui Georgiassa. 

Huhut naimisiinmenosta lähtivät kiertämään, kun räppäri Offset kiitti palkintogaalassa pitämässään puheessa hänen vaimoaan Cardi B:tä. Räppärikaunotar selvensi yhdelle fanilleen sitä, miksi pariskunta oli päättänyt pitää suuren uutisen pelkästään itsellään. 

(kuva: Getty Images )

"On olemassa niin monia hetkiä, jotka jaan koko maailman kanssa, että haluan pitää joitakin hetkiä vain itselläni. Meidän suhteemme oli syyskuussa niin hauras ja epävarma, mutta emme kumpikaan halunneet hukata toisiamme, joten eräänä aamuna heräsimme ja päätimme mennä vain naimisiin.

Me löysimme henkilön, joka pystyi vihkimään meidät. Tilaisuudessa oli vain me ja serkkuni. Sanoin "tahdon" ilman hienoa pukua, ilman meikkiä ja ilman sormusta. Rakastan ja arvostan miestäni senkin vuoksi, että hän tahtoi minut tästä kaikesta huolimatta." 

Pariskunta on seurustellut toistensa kanssa viime vuoden alusta saakka. 

Lue myös: Rääväsuinen räppäri Cardi B pisti arvostelijoilleen jauhot suuhun: "Esittelen rintojani koska..."

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat