Kuva: Getty Images

Huippumalli Tyra Banks, 44, ei näytä vanhentuneen päivääkään - katso tuoreet kuvat

30.05.2018 22:15 - Katariina Auvinen

Huippumalli aloitti uransa jo 15-vuotiaana.

Huippumalli, Tyra Banks, 44, tuli suomalaisillekin tutuksi Huippumalli haussa -televisiosarjasta. Nainen paljasti vähän aikaa sitten, että hän kävi nuorempana muokkaamassa nenäänsä, mutta on kieltänyt muut kauneusleikkaukset. 

Banks saapui Amerikan Talent -sarjan kuvauksiin upeassa leopardikuosisessa mekossaan. Nainen näytti erittäin hyvinvoivalta ja ihmiset ovatkin ihastelleet Banksin nuorekasta tyyliä. Naisen pitkät hiukset oli kietaistu huolettomalle nutturalle. 

Huippumallilta on monesti tiedusteltu hänen nuorekkuutensa salaisuutta. Nainen itse on kertonut, että hän välttää alkoholia ja pyrkii syömään terveellisesti.

Hän on tällä hetkellä sinkkumarkkinoilla. Banks päätti suhteen norjalaiseen Erik Aslaan pari vuotta sitten. Hän ja Asla saivat pojan sijaisäidin avulla. 

Banks aloitti mallina ollessaan vasta 15-vuotias. Hän on puhunut siitä, että uran alku ei todellakaan ollut helpoimmasta päästä. Neljä mallitoimistoa torjui Banksin, mutta yksi kiinnostui hänestä. Hän on asunut muun muassa Milanossa, josta käsin hän kiersi Euroopassa mallilavoja. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Tältä nainen näytti esiintyessään vuonna 2001 Victoria´s Secretin muotinäytöksessä. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Yllättävän moni julkisuuden henkilö on saanut lapsen sijaissynnyttäjän avulla - katso ketkä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat