Kuva: Getty Images

Vuosien riita laulajakaunotarten välillä ohi? Katy Perry kirjoitti pahoittelukirjeen

09.05.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Katy Perry ja Taylor Swift ovat riidelleet avoimesti jo vuosikausia.

Jo vuosikausia on puhuttu laulaja, Katy Perryn, 33, sekä Taylor Swiftin, 28, kireistä väleistä. Riita leimahti parin välillä kuusi vuotta sitten, kun Swift syytti Perryä hänen taustatanssijoidensa varastamisesta. Siitä lähtien laulajakaunottaret ovat kyräilleet toisiaan, vaikka he olivat ystäviä ennen välikohtausta. 

Nyt kaunotarten riita saattaa vihdoin olla ohi, koska mitä Swift julkaisi Instagram story-osiossa kuvan kirjeestä, jonka Katy Perry oli hänelle kirjoittanut. Tarkkasilmäisimmät fanit huomasivat, että kirje oli osoitettu vanhalle ystävälle. 

Kirjeessä myös lukee, että Perry on tutkiskellut omia tunteitaan ja käyttäytymistään. Hän myöntää olevansa pahoillaan kaikesta. Enempää kirjeestä ei näkynyt, mutta pitkä kirje oli sinetöity koiratarralla. 

Perry paljasti viime vuonna, että hän olisi jo valmis hautaamaan sotakirveen, mutta nyt hän sai rohkaistua mielensä ja kirjoitti Swiftille kirjeen. Viime vuonna nainen toivoi, että Swift olisi itse pyytänyt häneltä anteeksi, koska Perry kertoi naisen aloittaneen riidan heidän välillään. 

- Oikeasti hän aloitti riidan ja olisi myös hänen aikansa lopettaa se, Perry kertoi tuolloin. 

Swift julkaisi kappaleen, Bad Blood, vuonna 2014, josta fanit ovat varmoja, että se on osoitettu Katy Perrylle. 

Nähtäväksi jää, antaako Swift anteeksi Perrylle. 

Lue myös: Katy Perry sohaisi taas Taylor Swiftiä - teki biisin tämän entisen miehen kanssa

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat