Kuva: Getty Images

Kate Middletonista leviää uskomaton lapsuusvideo - koulunäytelmä ennusti naisen tulevaisuuden!

06.03.2018 15:15 - Iiro Myllymäki

Cambridgen herttuatar näytteli 13-vuotiaana näytelmässä, jossa hän nai rikkaan Williamin.

Netissä leviää nyt Cambridgen herttuattaren Kate Middletonin, 36, koulunäytelmästä kuvattu video, joka on saanut monet uskomaan kohtaloon. Middleton esiintyi 13-vuotiaana näytelmässä, joka ennusti pelottavan tarkasti hänen kohtalonsa.

Näytelmässä Middleton esittää naista, joka kohtaa ennustajan. Tämä ennustaja kertoo Middletonin hahmolle, että tämä menee naimisiin rikkaan herrasmiehen kanssa. Yhtäläisyyden Middletonin tulevaan elämään prinssi Williamin, 35, vaimona eivät loppuneet tähän. Myöhemmin näytelmässä nimittäin nähdään, kuinka tuo rikas herrasmies kosii naista. Middletonin hahmon vastaus on loksauttanut nykykatsojien leuat lattiaan.

- Tämä on kaikkea, mitä olen koskaan halunnut. Voi kyllä, rakas William, sanoo Kate Middletonin hahmo.

Näytelmä siis ennusti Kate Middletonin tulevaisuuden jopa hänen miehensä nimen tarkkuudella. Video näytelmästä on ladattu nettiin jo vuonna 2011, mutta se on nyt saanut paljon huomiota osakseen ja monet tiedotusvälineet ovat kertoneet näytelmän uskomattomista ennustuksista. Voit katsoa videon näytelmästä alta.

Virallisesti Catherine-nimeä totteleva nainen odottaa tällä hetkellä pariskunnan kolmatta lasta. Hänen on määrä synnyttää ensi kuussa.

Lue myös: Herttuatar Catherinen hatusta nousi valtava kohu - jopa hovi joutui toppuuttelemaan ihmisiä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat