Kuva: AOP

Katy Perryn tavoittelema uusi koti on entinen nunnaluostari - nunnat raivoissaan ostoaikeista

25.10.2017 15:15 - Senja Rapila

Kiinteistö sijaitsee Los Angelesissa.

Laulaja Katy Perry on jo vuodesta 2015 lähtien yrittänyt ostaa Los Angelesissa sijaitsevan unelma-asunnon, joka on entinen nunnaluostari. Kiinteistöstä on käyty oikeustaistelua, jossa aiemmin asuneet nunnat sisar Rita Callanan, 78, ja sisar Rose Catherine Holzman, 86, yrittävät estää "oksettavan" laulajattaren ostoaikeet.

Oikeudessa kiistellään siitä, kenellä on oikeus myydä kiinteistö: nunnat uskovat sen kuuluvan heille, vaikka Los Angelesin arkkihiippakunta puolestaan on sitä mieltä, että heillä on oikeus myydä kiinteistö eteenpäin Katy Perrylle.

Nunnat ovat oikeustaistelussa kertoneet kysyneensä Perryltä sitä, onko tämä myynyt sielunsa saatanalle, ja että onko tällä yhteyksiä noituuksiin Salemissa, Massissa, mihin laulaja ei suostunut vastaamaan. Lisäksi Perry kuvattiin vuonna 2014 osallistumassa Salemin Witch Walk -tapahtumaan, joka oli viimeinen tikki. Näiden vuoksi nunnat ovat erityisen kiivaita siitä, ettei Perry saisi ostettua itselleen entistä nunnaluostaria.

Perry on tarjonnut kiinteistöstä 12,3 miljoonaa euroa. Uutisoidaan, että nyt oikeus olisi vihdoin kahden vuoden taistelun jälkeen pop-laulajan puolella; Perry siis saanee ostettua kiinteistön lähiaikoina, mikäli kaikki sujuu hyvin.

Voit katsoa kuvia asunnosta alapuolelta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lähde: Elle Decor, Daily Mail

Lue myös: Paul Walkerin tytär pääsi sopuun autovalmistajan kanssa - syytti yhtiötä isänsä kuolemasta

Lue myös: Lady Gaga nähtiin pitkästä aikaa julkisuudessa - kivut ovat jo helpottaneet?

Kilpailut

Uusimmat