Kuva: AOP

Ultraplusmallia piikiteltiin kuntosalitreenaamisesta - iski kipakasti takaisin

14.10.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Tess Holliday sai osaksene ikäviä kommentteja jaettuaan Instagramissa videoita kuntosalitreenaamisestaan.

Tess Holliday on tunnettu ja seurattu ultraplusmalli, joka on päivityksissään hyvin avoin ylipainoisen naisen elämän ongelmakohdista. Hiljattain Holliday päätti jakaa yli miljoonalle Instagram-seuraajalleen videoita itsestään suorittamassa kuntosalitreeniä. Videoon on tulvinut satoja kommentteja, joista kaikki eivät ole olleet erityisen mieltä ylentäviä.

Holliday nimittäin jakoi seuraavana päivityksenään kuvakaappauksia muutamista saamistaan kommenteista. Kommenteissa naista patistettiin tekemään cardio-harjoituksia painonpudotuksen edistämiseksi. Eräs kommentoija oli irvaillut, että Holliday varmaankin on valmistautumassa hot dogien syömisen mestaruuskisoihin.

Kuvan yhteydessä nainen kirjoittaa, että jakaa harvoin salipäivityksiä Instagramissa. Hänen mielestään ei ole kenenkään muun asia, mitä hän omalla kropallaan tekee.

”Kun alat todella rakastaa itseäsi, pidät huolta kropastasi sillä tavalla kuin se sinulle hyvältä tuntuu. Eläkää ja antakaa muiden elää. Viimeiseksi haluan sanoa, että kun julkaisen päivityksen treenaamisestani, yhtäkkiä kaikilla on vitsejä ja kaikki ovat lääkäreitä ja treeniasiantuntijoita. Ette vain pysty käsittelemään sitä, kun näette plus-kokoisen, yhteiskunnan epähaluttavaksi leimaaman kropan hehkumassa. Pitäkää huoli omasta elämästänne”, Holliday kirjoittaa.

Naisen avautuminen on saanut osakseen paljon myönteisiä kommentteja. Monet ovat kutsuneet naista inspiroivaksi ja kauniiksi sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Lue myös: Ultraplus-malli Tess Holliday myönsi epävarmuutensa: "Minun täytyi muistuttaa itselleni kuka olen"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat