Kuva: AOP

Pamela Anderson kritisoi Kim Kardashia turkisten käytöstä: "Eläimiä tapetaan väkivaltaisesti"

20.09.2017 14:30 - Anna Hopi

Pamela Anderson kirjoitti viime viikolla julkkiskaunottarelle avoimen kirjeen.

Baywatch-tähti Pamela Anderson pyysi kirjeessään Kim Kardashiania lopettamaan turkisten käyttämisen. 50-vuotias povipommi jatkoi Kardashianin tapojen suomimista Good Morning Britain -ohjelmassa.

Anderson kehui Kardashiania ihanaksi sydämelliseksi ihmiseksi, mutta totesi, että tämä on myös esikuva ja tyyli-ikoni monille.

- Kimilla on iso sydän, mutta hän on vaikutusvaltainen miljoonien seuraajien julkkis, ja hänen ei pitäisi käyttää turkiksia. Ei pidä olla julma ihmiselle, kun yrität saada häntä lopettamaan julmuudet. Kirjoitin hänelle kirjeen, mutta en ole saanut vielä vastausta, kertoi Anderson ohjelmassa.

Daily Mail julkaisi Pamela Andersonin kirjeen, ja siinä lukee suomennettuna näin:

"Kirjoitan, koska pyydän sinua olemaan myötätuntoinen todellisia muodin uhreja kohtaan - eläimiä, jotka tapetaan väkivaltaisesti turkisten takia. Voit tehdä sen päättämällä, ettet pidät turkiksia tänä talvena.

Luulen, että olisi kauhuissasi, kun tietäisit, että jokaisella turkisfarmilla PETA on paljastanut kauheuksia. Tutkijat ovat todistaneet, että kettuja tapetaan sähköiskuilla, koiria hakataan kuoliaaksi ja pesukarhut nyljetään elävältä."

(kuva: AOP)

Anderson aikoo puuttua myös Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin vaimon huomiota herättäneeseen pukeutumiseen. Melania Trump herätti pahastusta kävelemällä Malono Blahnikin korkokengissä Harvey-hurrikaanin tuhoalueilla Teksasissa.

- Olen puhunut myös Melania Trumpin kanssa ja pyytänyt häntä pukeutumaan myötätuntoisemmin tilanteisiin.

Lähde: Daily Mail.

Lue myös: Kim Kardashian muutti hiustyyliään radikaalisti - katso

Kilpailut

Uusimmat